Irene’58 talent Jesley Schrauwen naar PSV

25 jun , 5:33 Sport
jesley schrauwen
Het Jo9-team van Irene’58 heeft na een succesvol seizoen afscheid moeten nemen van een van hun talentvolle spelers die naar PSV vertrekt.

Jo9-team Irene’58

Het team begon het jaar met een mooie selectie van spelers, die allemaal bij elkaar op school zitten in Den Hout, in de 3e klasse. Onder leiding van de gemotiveerde trainers werden de eerste drie wedstrijden met ruime cijfers gewonnen, wat al snel leidde tot promotie naar een hogere klasse. In deze nieuwe klasse werd duidelijk dat de tegenstand zwaarder was. De eerste wedstrijd werd nipt verloren, maar de twee daaropvolgende wedstrijden werden gewonnen met slechts één doelpunt verschil. In deze klasse werd het duidelijk dat er meer spanning en tegenstand was bij de wedstrijden.

Veel geleerd

In de tweede fase van het seizoen raakten de jongens gewend aan het nieuwe niveau en verloren ze alleen uit bij Waspik, de latere kampioen. Dit leidde tot goede resultaten en in de derde fase van het seizoen won het team zeven van de acht wedstrijden in de tweede klasse. Ook hier verloren ze alleen van de latere kampioen, wat resulteerde in een welverdiende promotie naar de eerste klasse. Trainers en ouders waren apetrots op hun pupillen. Hoewel in deze klasse alle wedstrijden verloren gingen, hebben de kinderen veel geleerd en bleven ze altijd positief.

Jesley Schrauwen naar PSV

Om het seizoen leuk en toch fanatiek af te sluiten, namen ze deel aan drie toernooien. Afgelopen weekend vond het laatste toernooi plaats bij WVV in Woensdrecht. De sfeer was gemengd, omdat Jesley Schrauwen (op de foto omhoog gehouden door zijn teamgenoten) zijn laatste wedstrijd voor Irene’58 zou spelen. Jesley en zijn teamgenoten lieten nog éénmaal zien hoe goed ze kunnen voetballen. Jesley werd afgelopen jaar gescout en mag vanaf komend seizoen zijn talent en felheid laten zien bij PSV.
.