JEGG-DJR Academy zoekt versterking voor nieuwelingenteam

27 sep , 6:41 Sport
kleppers
De nieuwelingen van de Oosterhoutse wielervereniging JEGG-DJR Academy hebben zich het afgelopen wegseizoen met regelmaat als strijdlustige kleppers onderscheiden getuige de diverse podiumplaatsen in binnen- en buitenland.

Strijdlustige Kleppers

Vanuit het huidige team stappen er een aantal over naar de junioren. Hierdoor komen er weer plekken vrij voor het nieuwe seizoen. JEGG-DJR Academy heeft behoefte aan versterking bij de nieuwelingen en wil haar nieuwelingenteam uitbreiden met jongeren die zich willen bekwamen in de wielersport met de mogelijkheid om op termijn de overstap te kunnen maken naar de Visma | Lease a Bike-juniorenselectie van JEGG-DJR Academy. De nieuwelingen rijden ook volgend jaar weer een interessant en uitdagend nationaal en internationaal programma. Nationaal wordt er naast de wekelijkse wedstrijden - o.a. Land van Bartje, Omloop Hil en Moer- ook gestreden om de Toekomst Cup en het Nationaal Club Kampioenschap. Internationaal zijn de Course de la Paix (Vredeskoers), het Critérium Européen des Jeunes en de Tour de l'Ain de wedstrijden waar onze nieuwelingen zich kunnen onderscheiden.

Vernieuwing begeleiding

Ook de begeleiding ondergaat een vernieuwing. De huidige ploegleiders Cas Graafmans en Marcel Kruithof gaan volgend jaar de junioren, die nog niet in de Visma | Lease a Bike-selectie rijden, begeleiden. Zij worden opgevolgd door Peter van der Wulp, die ploegleider wordt en Hidde van Veenendaal, die trainer-coach wordt. Peter van der Wulp is in het dagelijks leven werkzaam bij Zerogas en al een hele poos actief betrokken bij de JEGG-DJR Academy. Hidde kan putten uit zijn rijke ervaring als continentale wielrenner bij METEC en daar voor als renner bij de junioren en beloften van JEGG-DJR Academy . Zo won hij In 2019 o.a. de klassieker Parijs-Roubaix voor junioren en zegevierde hij in 2021 in de Ronde van Midden-Brabant.

Iets voor jou?

Wil jij het nieuwelingenteam van JEGG-DJR Academy komen versterken? En beschik je over goede benen, een goede teamspirit en heb je de ambitie om je ook te onderscheiden om straks de overstap te maken naar bijvoorbeeld de Visma | Lease a Bike-juniorenselectie van JEGG-DJR Academy? Wacht dan niet en neem contact met Hidde van Veenendaal via e-mail: [email protected]