Leerzame wedstrijd voor GO12-team Z&PC De Warande

24 sep , 6:25 Sport
warande waterpolo
Afgelopen zaterdag speelde het GO12-team (gemengd onder 12) van Z&PC De Warande thuis tegen Arethusa GO12 uit Oss. Helaas verloren ze met 0-4.

Leerzame wedstrijd

Lynn de Leuw, een van de teamleden, deelde haar ervaringen: “Wij zijn de E van De Warande. Bij ons in het team zitten: Ot, Mels, Eef, Liza, Siep, Lynn, Sophie, Jente, Pieter en Finley. Onze trainers zijn Kim, Inge en Cas. We hebben allemaal keihard ons best gedaan en daar gaat het om. Het is een leuk team en we hebben in het water, maar ook op de kant, veel lol samen. Tijdens de wedstrijd proberen we altijd veel over te spelen zodat iedereen kan scoren.” Ondanks de uitkomst kijkt het team met veel enthousiasme terug op deze leerzame wedstrijd, en ze zijn vol vertrouwen voor de komende trainingen en wedstrijden. "Op naar de volgende uitdaging!" aldus Lynn.

Iets voor jou?

Mocht je, net als Lynn, enthousiast zijn geworden over waterpolo, dan mag je gerust een keer meetrainen. Neem hiervoor contact op via [email protected] om een keer proef te komen trainen! De trainingen van het team vinden plaats op maandag en vrijdag, waarbij de focus ligt op teamwork en techniek. Lynn vervolgt: “Wat de trainers belangrijk vinden, is dat we dicht bij onze tegenstanders blijven en de bal zo goed mogelijk overspelen. We hebben ons best gedaan, en dat is wat telt!”

Andere uitslagen

Naast de GO12 waren er nog meer spannende wedstrijden binnen de club. De Warande H1 behaalde een indrukwekkende overwinning op SBC2000 H1 uit Breda, met een score van 18-6. De Warande Da1 moest het helaas afleggen tegen VZV Njord Da2 met 1-10. Aan de positieve kant wist De Warande H2 na lange tijd weer te winnen, met een spannende 9-8 overwinning op ZPC De Zeeuwse Kust H2 uit Vlissingen. De Warande H3 verloor van De Treffers H4 uit Rosmalen met 7-10. Tot slot had De Warande GO14 een mooie comeback, waarbij ze een achterstand omzetten in een 4-5 overwinning op AquAmigos GO14-1 in Waalwijk.