Team Babbelz debuteert zondag in Eredivisie Driebanden met Frédéric Caudron

07 sep , 6:15 Sport
biljarttafels nachtwacht
Zondag 8 september is het zover: Team Babbelz maakt haar langverwachte entree in de Eredivisie Driebanden op de grote tafel.

Team Babbelz

Het team, dat wordt aangevoerd door de legendarische 3-voudig wereldkampioen Frédéric Caudron, speelt haar eerste thuiswedstrijd tegen het sterke Tilburgse team Cues & Darts. Dit team is niet zomaar een tegenstander. Vorig jaar wonnen zij het prestigieuze bekertoernooi van de Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB) in Driebanden. Hun kopman, Glenn Hofmann, wordt door velen gezien als een mogelijke opvolger van Dick Jaspers, de huidige beste biljarter van Nederland. Dit maakt van de wedstrijd een spannende confrontatie, waarbij Team Babbelz met haar topspelers hoge moyenne zal moeten inzetten om deze sterke tegenstander te verslaan.

Kom kijken!

Op het moment van schrijven is de spelersopstelling van Cues & Darts nog niet bekend. Team Babbelz heeft in ieder geval Frédéric Caudron als kopman bevestigd. De definitieve opstelling van Team Babbelz wordt op de wedstrijddag bekendgemaakt via hun Facebookpagina. Voor de echte biljartliefhebber belooft dit een middag vol spektakel te worden. De thuiswedstrijd is gratis te bezoeken vanaf 13.00 uur in de zaal van Café Babbelz aan de Klappeijstraat 11. Mis deze kans niet om enkele van de beste biljarters in actie te zien!