Kroegbaas Jan Schellekens wil nieuwe politieke partij beginnen

Foto: Screenshot Youtube

Jan Schellekens, uitbater van Café Oud Brabant, wil bij voldoende interesse een nieuwe lokale Oosterhoutse politieke partij beginnen.

Nieuwe lokale politieke partij

Jan Schellekens, uitbater van Café Oud Brabant aan de Leijsenhoek wil bij voldoende interesse een nieuwe Lokale Oosterhoutse partij beginnen. Jan Schellekens: ” Een partij waarbij we niet alleen de rol van de gemeenteraad serieus willen nemen maar ook (vernieuwend) beleid nastreven op een aantal speerpunten.Ik vind dat we met name op het gebied van jeugd en jongeren de komende jaren veel aandacht zullen moeten hebben om grotere problemen in de toekomst te voorkomen. Het gaat dan wat mij betreft over: (geestelijke) gezondheid, onderwijs, recreatie, sport, muziek, cultuur, welzijn etc. Ik denk dat dit op lokaal niveau doelgericht aangepakt moet en kan worden om veel ellende te voorkomen. Maar ook andere zaken zoals huisvesting, woningbouw, klimaat, verkeersveiligheid e.d. zullen in het programma een prominente plaats krijgen.”

Iets voor jou?

De onderstaande video is de vooraankondiging van de nieuwe partij. In dit filmpje legt Jan uit hoe hij deze partij voor zich ziet. Hij roep mensen op om bij interesse voor support, ondersteuning, deelname of voor een e-mail te sturen naar [email protected] En mocht je nog een goede naam hebben voor deze nieuwe partij, dan horen ze die ook graag. Jan: “Het mag creatief zijn, maar het liefst niet teveel onzin want dat hebben we de laatste jaren wel genoeg gehoord.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen