Borrelzaken: kennissessie voor ondernemers over aansprakelijkheid

Mark van Raak en Petran Verduijn
Mark van Raak en Petran Verduijn
Foto: Robbe Financiële Raadgevers

Borrelzaken is een nieuwe serie informele kennissessies voor ondernemers, georganiseerd door Robbe Financiële Raadgevers en Rijppaert & Peeters Advocaten. De eerste editie vindt plaats op donderdag 9 mei tussen 16.00 en 18.30 uur en staat in het teken van aansprakelijkheid. Toegang is gratis.

Aanvullende diensten

Al jaren zijn Robbe Financiële Raadgevers en Rijppaert & Peeters Advocaten tegenover elkaar gevestigd in de Heuvelstraat. Het financieel adviesbureau en het advocatenkantoor vullen elkaar goed aan, waardoor het idee is ontstaan om samen kennissessies te gaan organiseren. “Een uur lang gaan we inhoudelijk vlammen, in een informele setting”, vertelt Petran Verduijn, assurantieadviseur bedrijven bij Robbe Financiële Raadgevers. “De aanwezige ondernemers hoeven dus niet tot na de presentatie te wachten met vragen stellen – liever niet zelfs. Na dat uur is er tijd om gezellig na te borrelen.”

Aansprakelijkheid

De eerste borrelzaak die aan bod komt, is aansprakelijkheid. Verduijn zal ingaan op de verzekeringskant. “Bij een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven is het van belang dat de verzekerde hoedanigheid overeenkomt met de werkzaamheden”, geeft hij als voorbeeld. “Wij moeten in de praktijk vaak constateren dat dat niet het geval is. Neem een bakker die besluit broodjes te gaan bezorgen. Die moet zijn hoedanigheid daar op aanpassen. Doet hij dat niet en er ontstaat een schade door een bezorging, dan kan dat vervelende gevolgen hebben.” Mark van Raak van Rijppaert & Peeters is advocaat op het gebied van aansprakelijkheidsrecht. Hij zal de aanwezigen op dat gebied bijpraten. “Mark en ik zullen samen presenteren”, laat Verduijn weten. “Dan kunnen we elkaar makkelijk aanvullen en de vragen uit het publiek ook zo volledig mogelijk beantwoorden.”

Aanmelden

De eerste editie van Borrelzaken vindt plaats op donderdag 9 mei van 16.00 tot 18.30 uur in het restaurant van het Forvm Financieel Centrum, het gebouw waarin Robbe is gevestigd. De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt. Meld je daarom aan via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen