Aniek aan het roer bij Eigenwijzer Dans Akademie

Foto: Pascal Koster

Zoals je eerder op Oosterhout Nieuws hebt kunnen lezen draagt Renske Wassenaar ‘haar’ Eigenwijzer Dans Akademie over aan ex-leerling en steun-en-toeverlaat, Aniek. Per 1 augustus staat Aniek aan het roer van deze wervelende dansschool.

Meer dan klaar voor

“Ik sta te popelen om de dansschool over te nemen. Renske en ik zijn al ruim een jaar bezig met deze overdracht, dus je begrijpt misschien wel dat ik na zo lang wachten er meer dan klaar voor ben!”. Aldus Aniek. De leden zijn sinds april al op de hoogte van deze verandering, en hebben in de afgelopen weken afscheid kunnen nemen van Renske. Dit ging uiteraard gepaard met een traan en een lach. “Ik heb best wat tranen laten vloeien, zegt Renske, maar ik weet gewoon dat het tijd is voor een nieuwe generatie. Aniek is de beste partij voor mijn dansschool, dat is een ding wat zeker is. Na ruim 13 jaar met elkaar te hebben gedanst weet ik dat zij dit vol overgave fantastisch gaat doen!”.

Afsluiting met surpriseparty

Vorige week donderdag heeft Aniek samen met ontzettend veel oud-leden van Renske een surprise party bij club Sweet georganiseerd. Iedereen was daar om Renske nog eens te bedanken. “Ik wist niet wat me overkwam, wat een liefde! Ik vind het zo bijzonder dat Aniek samen met zoveel mensen dit voor mij heeft weten te regelen. Het was de beste afsluiting van 10,5 jaar Eigenwijzer die ik me maar had kunnen wensen!”, terwijl Renske aan het kletsen is over deze prachtige avond, pinkt ze stiekem nog een traantje weg.

Meer tijd voor nieuwe danslessen

Het komende jaar komt er meer tijd vrij voor nieuwe danslessen, en dit is ook nodig. De vraag is binnen de dansschool erg groot, dus heeft Aniek voor komend seizoen al wat lessen toegevoegd aan het rooster. “Het komende jaar wil ik met dit docenten team en het rooster wat we nu hebben gecreëerd, de lessen lekker gaan draaien. Verder, heb ik nog veel meer leuke lessen in gedachte voor de komende jaren, maar dat is voor later.” glundert Aniek. Het is duidelijk dat ze niet kan wachten om aan de slag te gaan.

Nieuwe rooster

Naast de danslessen kom je Eigenwijzer ook tijdens meerdere evenementen tegen. Bijvoorbeeld Wereldkinderdag, de dansschool open dag, zomer dans kamp, sportdagen met het Frencken, SjorsSportief lessen, dansen bij MidZuid, en zijn er samenwerkingen met diverse basisscholen, de gemeente Oosterhout en H19. Ben jij ook benieuwd naar het nieuwe rooster en wil jij alvast een plekje bemachtigen in het nieuwe seizoen? Mail dan naar [email protected] of neem een kijkje op de website via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden