Oosterhoutse Ondernemersdag voor starters, zzp’ers en mkb-bedrijven

Foto: Robbe Financiële Raadgevers

Op zaterdag 28 september wordt in het Forvm Financieel Centrum de Oosterhoutse Ondernemersdag georganiseerd voor starters, zzp’ers en mkb-bedrijven.

Laagdrempelig kennismaken

Robbe Financiële Raadgevers organiseert op zaterdag 28 september aanstaande een speciale dag voor ondernemers. Op deze Ondernemersdag kunnen starters, zzp’ers en mkb-bedrijven op een vrijblijvende en laagdrempelige manier kennismaken met de mogelijkheden die Robbe voor ondernemers biedt. De Ondernemersdag vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur in en voor het Forvm Financieel Centrum aan het Bouwlingplein in Oosterhout.

Tienminutengesprekken

Binnen in het kantoorgebouw is alles gericht op ondernemers. De zakelijke adviseurs van Robbe Financiële Raadgevers stellen zich voor en tonen hoe zij ondernemers van dienst kunnen zijn. Denk daarbij aan verzekeringen, bedrijfsadministratie en pensioenen voor starters, zzp’ers en mkb-bedrijven. In gratis tienminutengesprekken is het mogelijk om kennis te maken met de adviseurs en hun vragen te stellen.
Finenzo Oosterhout zet de mogelijkheden op een rij hoe je als (beginnend) zelfstandig ondernemer een hypotheek kunt krijgen als je een huis wilt kopen. Bij fit20 is het mogelijk een vrijblijvende en gratis kennismakingstraining te doen en zo te ervaren hoe je in twintig minuten per week fit blijft.

Winkelend publiek

Buiten staat een informatiemarkt met kramen, waar naast Robbe zelf ook Finenzo, RegioBank, fit20, Theater de Bussel en ONE (Oosterhoutse Nieuwe Energie) voorbijgangers zullen informeren over de diensten die zijn aanbieden. De informatie is niet alleen interessant voor ondernemers, maar zeker ook voor particulieren. Het winkelend publiek in het Oosterhoutse centrum is deze zaterdag ook nadrukkelijk welkom op het Bouwlingplein. Butler James en schminker Letty Aarts zorgen daarbij voor amusement voor jong en oud. Met een winactie zijn leuke prijzen te winnen, en bij het kraampje van Robbe zijn uitrijkaarten verkrijgbaar om gratis te kunnen parkeren in de Forvm Parking.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen