Informatiemarkt voor ondernemers én winkelend publiek

Foto: Robbe Financiële Raadgevers

Aanstaande zaterdag staat op het Bouwlingplein voor het Forvm Financieel Centrum een informatiemarkt. Tussen 10.00 en 14.00 uur presenteren Robbe Financiële Raadgevers, RegioBank, Finenzo Oosterhout, Theater de Bussel, Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) en fit20 zich aan ondernemers én het winkelend publiek.

Diverse bedrijven

Robbe, Finenzo en RegioBank laten zien welke vormen van financiële dienstverlening zij aanbieden aan particuliere en zakelijke klanten. De kraam van Theater de Bussel staat in het teken van het nieuwe theaterseizoen. Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) promoot de Duurzaamheidsweek, die van 3 tot en met 12 oktober plaatsvindt, en de Groen Is Doen Beurs. Bij fit20 kun je een gratis kennismakingstraining volgen, waarvoor geen sportkleding nodig is.

Gratis parkeren

Terwijl ouders zich laten informeren bij de kraampjes onder de galerij van het Forvm Financieel Centrum, kunnen kinderen zich laten schminken. Butler James, een alter ego van straatheaterartiest Leo Thijssen, zal de bezoekers op het Bouwlingplein theatraal ontvangen. Met een winactie zijn leuke prijzen te winnen: een spaarrekening met een tegoed van 25 euro en cadeaubonnen van ijssalon ViaVia.
Parkeren in de Forvm Parking is deze zaterdag gratis. Inrijden gaat gewoon met een betaalpas. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de Robbe-kraam op het Bouwlingplein.

Ondernemersdag

Gelijktijdig met de informatiemarkt vindt binnen in het Forvm Financieel Centrum een Ondernemersdag plaats. Startende ondernemers, zzp’ers, en mkb-bedrijven kunnen hier tussen 10.00 en 14.00 uur binnenlopen om vrijblijvend kennis te maken met de zakelijke adviseurs van Robbe. Een bezoek aan de Oosterhoutse binnenstad is deze zaterdag sowieso een aanrader: Festival KOM organiseert het jaarlijkse Korenfestival, waarbij vijftig koren op twaalf verschillende locaties optreden, en in de winkelstraten zijn verschillende straattheateracts te zien.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden