TOFF Kinderwinkel: een verborgen parel tussen de sluizen

Foto: TOFF Kinderwinkel

Een verborgen pareltje tussen de Oosterhoutse winkels: TOFF Kinderwinkel aan de Markkant voor kleding, cadeautjes en veel meer!

Kinderwinkel

Het is dit jaar precies 10 jaar geleden dat Madelinde van Dalen begon met TOFF Kinderwinkel. Zij werkte toen nog bij een autodealer en besloot een gebruikte kledingbeurs te organiseren in een leegstaand pand aan de Markkant. Madelinde: “Eigenlijk was het de bedoeling om eenmalig een beurs te organiseren, maar het werd een dusdanig succes dat ik er een tijdelijke winkel van maakte. Met dank aan onze klanten, zijn we gegroeid tot wat we nu zijn. Daar ben ik best trots op. Alle kinderen behandelen we als echte sterren, vandaar ook de sterren in ons logo en op de winkelvloer. Wij adviseren onze klanten graag eerlijk en luisteren goed naar hun wensen. Ook kunnen we zo onze collectie continu optimaliseren.”

Kinderkleding en cadeautjes

Inmiddels is TOFF Kinderwinkel niet meer weg te denken in het winkelstripje tussen de sluizen. Met gratis parkeergelegenheid voor de deur en als officieel dealer van nieuwe merkkleding van o.a. Name It, Tumble ’n Dry, Feetje, LEVV en Retour. “Je kunt bij TOFF terecht voor een complete kledingcollectie, van geboorte tot zo’n 15 jaar.”, gaat Madelinde enthousiast verder. ”Maar wist je dat je naast een ruim assortiment kinderkleding bij TOFF Kinderwinkel ook terecht kunt voor de hippe, knuffelige, grappige of leerzame cadeautjes die je nergens anders vindt? “Prachtige puzzels en knutseldozen voor jongens en meisjes worden door ons geïmporteerd vanuit Frankrijk. Die vind je in de regio nergens anders! Maar ook voor een prenten- of kinderboek, muziekdoosje of sieraad slaag je bij TOFF Kinderwinkel zeker!”

Jubileum

Voor kinderen is het altijd een feestje om naar TOFF Kinderwinkel te komen. Madelinde: “Kinderen vinden vanzelf hun weg naar de tafel achterin de zaak. Ze kunnen rustig spelen terwijl mama lekker shopt of broertje of zusje kleding aan het passen is. Ze krijgen altijd wat lekkers of een cadeautje mee!” De komende weken zal het 10-jarige jubileum van TOFF Kinderwinkel door Madelinde en haar team uitgebreid worden gevierd met diverse acties in de winkel en op social media met leuke cadeautjes, goodiebags en winacties. Volgen dus op de socials, zodat je geen actie hoeft te missen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden