Dreamland opent nieuwe winkel aan de Leijsenhoek

Frank en Robbert Eikhout voor de nieuwe winkel
Frank en Robbert Eikhout voor de nieuwe winkel
Foto: Dreamland Oosterhout

Vandaag opent de Oosterhoutse beddenspeciaalzaak Dreamland haar deuren van de nieuwe showroom aan de Leijsenhoek. 

Zes weken verbouwd

“Het is inmiddels ruim zes weken geleden dat we de sleutel kregen”, zo vertelt een enthousiaste Robbert Eikhout vanuit zijn nieuwe kantoor. “We hebben de afgelopen weken alles gestript en hebben een moderne showroom gecreëerd waar we alles op het gebied van slaapcomfort kunnen laten zien en ervaren. En vanaf vandaag is deze nieuwe showroom open voor het publiek en kan iedereen een kijkje komen nemen.”

Van Abdis van Thornstraat naar Leijsenhoek

De bekende Oosterhoutse beddenwinkel Dreamland verhuist vandaag dus officieel van de Abdis van Thornstraat naar de Leijsenhoek. Robbert: “Daarmee keert de winkel na 10 jaar terug naar het Oosterhoutse stadscentrum en komt het met Victor Boeren onder een dak te zitten naast het busstation aan de Leijsenhoek.” In de nieuwe winkel vind je een perfecte selectie van de beste bedden, boxsprings, kussens en bedtextiel en blijven de bekende merken zoals Auping, Tempur, Schramm en Nox ruim vertegenwoordigd.

Specialist in slaapcomfort

Robbert: “De nieuwe winkel is qua vloeroppervlakte iets kleiner, maar het is veel intiemer en gezelliger dan de oude showroom. Bovendien kunnen we door een slimme indeling van de ruimte juist veel meer laten zien op het gebied van slaapcomfort.” De eerste paar dagen zullen bezoekers nog door de winkel van Victor Boeren naar de nieuwe showroom van Dreamland moeten lopen. “Het laatste stukje van de verbouwing van onze nieuwe winkel is het maken van een eigen entree. De deur die we hiervoor hebben besteld wordt helaas volgende week pas geleverd. Maar vanaf volgende week kan iedereen die het perfecte bed zoekt ons bereiken via de nieuwe entree aan de zijde van het busstation!”

Meer informatie

De nieuwe showroom van Dreamland is te vinden aan de Leijsenhoek 34 naast het busstation. Open van dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. En je kunt gratis parkeren op de Mathildastraat naast de showroom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen