Totale leegverkoop oude showroom Dreamland

Foto: Dreamland Oosterhout

Sinds vorige week is de nieuwe winkel van Dreamland aan de Leijsenhoek geopend. Tijd om de oude showroom helemaal uit te verkopen!

Nieuwe winkel open

Afgelopen weekend hebben al veel Oosterhouters een kijkje genomen in de nieuwe winkel van Dreamland aan de Leijsenhoek. Logisch, want hier kun je alles vinden op het gebied van slaapcomfort. Zo vind je in de nieuwe winkel een perfecte selectie van de beste bedden,
boxsprings, kussens en bedtextiel en blijven de bekende merken zoals Auping, Tempur, Schramm en Nox ruim vertegenwoordigd.

Oude showroom moet leeg

Over enkele dagen moet de sleutel van de oude showroom aan de Abdis van Thornstraat 70B worden ingeleverd. Deze moet helemaal leeg worden opgeleverd. Het is dus nu het moment om je slag te slaan, want alle showroommodellen moeten de deur uit. Met extra hoge kortingen op heel veel merkproducten zoals Auping, Hulsta, Schramm en vele andere.

Totale leegverkoop

Vanaf vandaag zijn diverse showroommodellen nog verder afgeprijsd. Deze kans mag je niet aan je neus voorbij laten gaan! En ondanks de lage prijzen kun je natuurlijk gewoon rekenen het deskundige advies van de slaapexperts van Dreamland. Profiteer dus nu nog van deze mega showroomuitverkoop en kom snel kijken of er nog een matras, ledikant, boxspring, nachtkastjes of kledingkast voor je bij zit, want weg = weg! Ook vele accessoires worden met extreem lage prijzen aangeboden. En let op! De oude showroom is alleen deze
week nog geopend t/m 22 december 2019!

Meer informatie

De ‘oude’ showroom van Dreamland is te vinden aan de Abdis van Thornstraat 70B. Nog open t/m zondag 22 december. Op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden