#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Mooie tuinmeubelen bij Happy Outdoor Living

In de showroom van Happy Living Outdoor kun je volop inspiratie opdoen voor een heerlijke relaxte zithoek voor je tuin of balkon. Je vindt er een ruim assortiment hoogwaardige tuinmeubelen van teak, wicker, rvs en aluminium, maar ook complete loungesets en parasols. En er is altijd iemand aanwezig die je verder kan helpen met een eerlijk en deskundig advies. Je vindt Happy Outdoor Living door het steegje achter slagerij Paul van Gool.
Happy Outdoor Living | Commandeurstraat 1 | www.happyoutdoorliving.nl

 

TOFF ook voor puzzels en speelgoed

TOFF Kinderwinkel is een winkel voor eigentijdse kids van 0 tot 14 jaar van fantastische moeders. Een uitgebreide collectie kleding, accessoires en cadeautjes voor actieve kids. Merken als Retour DenimdeLuxe, LOOXS, Quapi, LEVV, Name it, DutchDreamDenim, Skurk, O’Chill, Sturdy, Jubel en LTB van maat 92 tot en met 176. Daarnaast heeft TOFF ook leuke puzzels en kinderspeelgoed. Let op! Vanwege de veiligheidsmaatregelen kun je maar met enkele mensen binnen bij TOFF Kinderwinkel
TOFF Kinderwinkel | Markkant 7a | tel.: 06 398 999 53

 

Bezorgservice van ViaVia IJssalon

De ijssalon van ViaVia is momenteel gesloten, maar ze bezorgen wel ijs! Je kunt literbakken bestellen voor 11,50 per stuk. Je krijgt er dan hoorntjes of bakjes bij. Er kunnen maximaal 4 smaken in een literbak, goed voor 10/11 bolletjes. Op de website van ViaVia kun je de smaken van de dag vinden. Bel naar 0162-432111 om te bestellen. Na betaling van een tikkie komen ze het dan gratis bezorgen. Bestellen en bezorgen tussen 12.00 en 19.00 uur.
IJssalon ViaVia | Tel.: 0162 432 111 | www.ijssalonviavia.nl 

 

Een mooi aquarium dankzij Aquariumgek

Wil je een mooi ingericht aquarium? Ga dan eens kijken bij Sierviskwekerij Aquariumgek aan de Leijsenhoek. Voorlopig zijn zij van maandag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur. Voorlopig in de avonduren alleen nog maar op afspraak. Natuurlijk wordt gevraagd of je je aan de richtijnen van het RIVM wilt houden, onder ander 1,50 meter afstand. Liever online bestellen? Ook dat kan! Sierviskwekerij Aquariumgek heeft ook een uitgebreide webshop.
Sierviskwekerij Aquariumgek | Leijsenhoek 51 | www.aquariumgekwebshop.nl

 

Bekker’s Schoenen zorgt dat het loopt

Schoenen moet je zien, voelen en passen. En daarvoor ben je bij Bekker’s Schoenen aan het juiste adres. Bovendien kijken ze mee of het de juiste keuze is wat betreft pasvorm en maat, maar zeker ook met model keuze. Jan en zijn deskundige team puzzelen mee en zoeken naar ‘passende oplossingen’.  Een ander merk, een ander type schoen, wel of geen extra aanpassingen in de schoen. Altijd zoeken ze naar oplossingen waarbij je als klant uiteindelijk zal zeggen: “Maar dat loopt lekker!”
Bekker’s Schoenen | Kerkstraat 10 | tel.: 0162 – 453 873

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden