#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Alles voor jouw telefoon bij ViaMitch

Viamitch is één van de grootste webwinkels in telefoonhoesjes en accessoires met een echte winkel op de Wijnsteker/Keiweg in het centrum. Ze hebben daar meer dan 15.000 verschillende producten in de webshop en kopen en verkopen ook tweedehands telefoons. Viamitch.nl aangesloten bij Webwinkel Keur waardoor je kker weet dat je veilig en betrouwbaar winkelt op internet. Let op! Vanwege de veiligheidsmaatregelen kun je maar met enkele mensen binnen bij ViaMitch.
ViaMitch | Wijnsteker 1 | www.viamitch.nl

Hans van Mierlo ook voor ruitschade

Hans van Mierlo Autoschade is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in autoschadeherstel en lid van het FOCWA garantiefonds. De 35 medewerkers in de 3 vestigingen helpen je na een aanrijding weer snel op weg. Vakkundig wordt de schade hersteld aan elk merk en type auto. Met de juiste middelen binnen de afgesproken termijn. En wist je dat Hans van Mierlo Autoschade ook ruitschade(s) herstellen aan uw auto? Snel en vakkundig repareren ze een ster in de voorruit of vervangen de ruit. Ook dakramen!
Hans van Mierlo Autoschade | Everdenberg 99 | tel.: 06 398 999 53

Gewijzigde openingstijden bij Sven & Sophie

De winkel van Sven & Sophie voor ondergoed, sokken en panties in het winkelcentrum Arendshof blijft gewoon open, maar heeft wel aangepaste openingstijden. Ze zijn op maandag open van 13.00 tot 17.00 uur, van dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Maar wil je liever thuis blijven, dan  kun je natuurlijk altijd je favoriete producten bestellen in de uitgebreide webshop. Deze blijft zoals altijd gewoon open!
Sven & Sophie Oosterhout | Arendshof 57 | www.svensophie.nl

Blijf in beweging met Ons Lijf

De fysiotherapeuten van Ons Lijf mogen alleen nog via de telefoon, email of e-consulten behandelen en geen behandelingen meer in de behandelruimte geven. De winkel op Winkelcentrum Zuiderhout blijft voorlopig gesloten, maar de webshop blijft gewoon geopend! Je kunt bij Ons Lijf gezondheidscentrum terecht voor medische hulpmiddelen uitleen, verhuur of verkoop en diverse soorten fysiotherapie, diëtetiek en ergotherapie. Daarnaast kun je 2 x per week meedoen met de speciale trainingsvideo’s op Oosterhout Nieuws.
Ons Lijf Gezondheidscentrum | Zuiderhout 20-21 | www.onslijf.nl

Online danslessen bij Dance Masters Oosterhout

Alle lessen, feesten, activiteiten en evenementen bij Dance Masters zijn vervallen tot aan 6 april. De lessen zullen op een later tijdstip, indien mogelijk, worden ingehaald. Maar je hoeft de danslessen van Karen, Mirthe, Perrine en Bas helemaal niet te missen! Speciaal voor hun leden maken zij nu online danslessen. Zo kun je tijdens de sociale quarantaine toch een beetje in beweging blijven en je dans-skills bijhouden. Nog geen lid? Kijk dan op de website voor meer informatie of mail naar
Dance Masters Oosterhout | Rulstraat 9 | www.dancemastersoosterhout.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden