#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Boomloper: voor een tuin waar je blij van wordt!

Hoveniersbedrijf Boomloper is specialist in bomen en boomverzorging. Denk bijvoorbeeld aan het planten en verplanten van bomen, inspectie en onderhoud, en zo nodig het kappen en ontwortelen van bomen. Verder ligt hun passie bij de aanleg van tuinen met een natuurlijke en levendige uitstraling. En van het hout van gekapte bomen maken ze unieke meubels voor binnen en buiten. En dat alles met maar één einddoel: een tuin waar jij blij van wordt!
Boomloper | [email protected] | tel.: 06 – 536 397 76

Kinderdagverblijf én BSO Het Toverstokje

Kinderdagverblijf Het Toverstokje kenmerkt zich door haar kleinschaligheid. Het voordeel van deze kleinschaligheid is dat er tussen kinderen en leid(st)ers een goede band ontstaat. Ook zijn de lijntjes met ouders hierdoor kort. Het is prettig voor kinderen, ouders en leid(st)ers als iedereen elkaar goed kent. De tuin, maar ook de groepsruimtes binnen zijn voorzien van natuurlijke materialen. Er is zelfs een kleine kinderboerderij waar de dieren worden verzorgd!
Kinderdagverblijf Het Toverstokje | tel.: 06 – 480 077 85 |  [email protected]

Gratis presentje voor deelnemers Berenjacht bij Nuttig&n

Van dinsdag t/m zaterdag maakt Sylvia van Nuttig&n speciale bezorgmenu’s. Verse maaltijden die bestaan uit drie gangen en die je eenvoudig in de magnetron kunt opwarmen. De menu’s kosten 10,50 euro per persoon per dag inclusief bezorging binnen Oosterhout. Je dient een dag vooraf te bestellen zodat er niet teveel wordt ingekocht. Kijk op de Facebookpagina van Nuttig&n voor het menu van deze week. En speciaal voor alle deelnemers aan de Berenjacht heeft Sylvia een gratis presentje!
Nuttig&n | tel.: 0162 – 76 90 80 | [email protected]

Stay Home Project van DoDiLa Foto’s

“We leven in een bijzondere tijd”, zo bedacht Ilona Lazaroms van DoDiLa Foto’s. Om die bijzondere tijd vast te leggen op de gevoelige plaat start ze deze week met het project ‘Stay Home Fotosessies’. Hierbij wordt van buiten het huis op een veilige afstand een foto gemaakt van jou en/of je gezin. Hoe werkt het? Na aanmelding wordt een afspraak gemaakt. Ilona belt aan en maakt enkele foto’s bij de deur. Daarna maakt ze foto’s achter het raam. En ze laat ook nog een goodiebag achter! Bel nu voor meer info.
DoDiLa Foto’s | tel.: 06 – 130 566 31 | [email protected]’s.nl

Nieuwe website of webshop via BdL Design

Is je website toe aan vernieuwing of wil je een nieuwe website? Ga dan eens praten met Bernardine de Laat van BdL Design. Ze kan een nieuwe website voor je ontwerpen of je huidige website aanpassen aan de moderne tijd. Omdat er wordt gewerkt met WordPress, Wix, JouwWeb en Shoppagina kan BdL  prachtige en goed functionerende website’s en webwinkels maken. Daarnaast zijn ze “gewoon” klantvriendelijk, flexibel en een beetje gek…

BdL Design | tel.: 06-44213680 | [email protected] 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden