#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Ko&Flo, kleding voor Happy Kids

In 1997 begon Ko&Flo met een klein winkeltje voor kinderkleding van 80m2 in het Arendshof. Inmiddels is het uitgegroeid naar een prachtige winkel van ruim 350m2 aan de Leijsenhoek in het hart van het centrum. Daarachter is nog eens een magazijn van hetzelfde formaat voor de webwinkel. Alles wat je dus online in de webwinkel ziet, kunnen je direct passen en in het echt zien in de winkel omdat het magazijn aan de winkel grenst. En heb je hulp nodig bij het kiezen van een outfit? De styling adviseurs staan voor je klaar!
Ko&Flo Kinderkleding | Leijsenhoek 47 | www.koflo.nl

De lekkerste pokebowl bij Poke & Sweets

Poke & Sweets is een bezorgrestaurant waar 7 dagen in de week verse Pokebowls worden gemaakt. Pokebowls zijn al een tijdje overgewaaid uit Hawaii en nu ook verkrijgbaar in het bourgondische Oosterhout. Poke & Sweets gebruikt enkel de meest verse vis en de beste ingrediënten voor de bereiding van hun pokebowls, aangevuld met exotische toppings en een flinke dosis passie en liefde. De gerechten zijn af te halen aan de Leijsenhoek 1 of je kunt ze online bestellen bij Thuisbezorgd.nl
Poke & Sweets | tel.: 0162 696 462 |  www.pokeensweets.nl

Bestel online voor Pasen bij Echte Bakker Snelders

Bestel op tijd al je lekkers voor Pasen! Dat kan bij Echte Bakker Piet Snelders met een papieren bestellijst die je kunt ophalen in de winkel aan de Keiweg. Maar het gaat net zo makkelijk via de online webshop. Je kunt je bestelling dan ophalen of ervoor kiezen om deze thuis te laten bezorgen. En met de speciale Paasbox met een paasbrood, paascaketulband, 4 broodkuikens, 4 mini croissants, 4 mini worstenbroodjes en 4 minibroodjes ben je in een keer klaar voor ontbijt, brunch of lunch!
Piet Snelders, De Echte Bakker | Keiweg 9 | www.bakkerijsnelders.nl

Vlees voor barbecue of gourmet bij Paul van Gool

Al bijna 20 jaar is de ambachtelijke slagerij van Paul van Gool aan de Tempelierstraat een begrip in Oosterhout. Een ambachtelijk bedrijf waar je uitsluitend eerste klas kwaliteitsvlees koopt. Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies zijn bij Ambachtelijke Slagerij Paul van Gool erg belangrijk. En met de Paasdagen in het vooruitzicht kunt je bij Slagerij Paul van Gool onder andere terecht voor vlees en vleeswaren, maar ook voor luxe schotels voor de barbecue, gourmet en fondue.
Ambachtelijke Slagerij Paul van Gool | Tempelierstraat 1 | www.slagerijpaulvangool.nl

Bourgondisch op Zuid bezorgt ook aan huis

Voor de lekkerste kaas, versgebrande noten en andere delicatessen ga je naar Bourgonisch op Zuid. In de winkel op het Winkelcentrum Zuiderhout vindt je een breed assortiment om de innerlijke mens eens goed te verwennen. De winkel is geopend tijdens de normale openingsuren volgens de richtlijnen van het RIVM. Maar je kunt er tijdens de coronacrisis ook voor kiezen om je delicatessen na sluitingstijd te laten bezorgen. Geef dan je bestelling telefonisch door.

Bourgondisch op Zuid | Zuiderhout 12 | tel.: 0162 696 038

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden