Binnenkort ook driegangenmaaltijd in de winkel van Nuttig&n

Foto: Nuttig&n

Sinds een tijdje kun je al een driegangenmenu bestellen bij Nuttig&n om thuis te op te eten, maar binnenkort kun je deze ook in de winkel aan de Leijsenhoek nuttigen.

Dagelijks driegangenmenu

Sinds het begin van de coronacrisis kun je dagelijks een driegangenmaaltijd van Nuttig&n aan huis laten bezorgen. Sylvia Adriaansen van Nuttig&n: “Om verspilling tegen te gaan en de prijs laag te kunnen houden, dien je de maaltijden vooraf te bestellen. Een verse driegangenmaaltijd kost dan ook maar 11,50 euro per persoon. Bestellen kan online, via whatsapp, telefonisch of gewoon in de winkel tot uiterlijk 23:59 uur de avond ervoor. De maaltijd wordt dan op de dag zelf tussen 17:30 en 19:00 bij je bezorgd en betaling kan via iDeal, tikkie, pin aan de deur of in de winkel. Gemak dient de mens!”

Nu ook in de winkel!

Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen mag de lunchroom weer gasten ontvangen én kun je iedere vrijdag weer genieten van het koopavondmenu, die doorgaans wat luxer is dan de bezorgmaaltijden. Nieuw is het dat ze de bezorgmaaltijden nu ook in de winkel aan de Leijsenhoek gaan serveren. Sylvia legt het uit: “Je kunt dan tot 20.30 uur terecht voor een driegangenmenu voor slechts 13,95 euro! Dat beetje extra betaal je natuurlijk voor de service en gastvrijheid.” Om ook in onze winkel de prijs zo laag mogelijk te houden, dien je ook hier vooraf te reserveren. Sylvia: “Bij lekker weer kun je heerlijk op het terras zitten en anders kun je gezellig binnen terecht. Uiteraard is er voldoende ruimte om op gepaste afstand met elkaar te genieten!”

Over Nuttig&n

Nuttig&n is een kook- en bakwinkel aan de Leijsenhoek met een eigen lunchroom. Wist je bijvoorbeeld dat je hier ook terecht kunt voor een heerlijke high tea of een lekkere lunch? En er is speciale aandacht voor dieetwensen, intoleranties en allergieën. Wanneer je dit tijdig aangeeft kan er altijd worden gezocht naar een passende oplossing. (Bijna) niets is te veel gevraagd! Wil je vooraf weten welke maaltijden er geserveerd zullen worden? Kijk dan even op de social media kanalen van Nuttig&n of de link onderaan dit artikel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden