Bakkerij van Beijnen opent nieuwe winkel aan de Tempelierstraat

Foto: Bakkerij van Beijnen

Vanaf dinsdag 25 augustus wordt de winkelstrip aan de Tempelierstraat versterkt met de komst van Bakkerij van Beijnen.

Bakkerij van Beijnen

Bakkerij van Beijnen opent op 25 augustus haar vijfde winkel aan de Tempelierstraat 36 in de wijk Slotjes-Midden. De ambachtelijke brood- en banketbakkerij komt oorspronkelijk uit Waalwijk en heeft in haar thuisstad drie winkels. Eind mei werd de vierde vestiging geopend in Hank en vanaf komende week wordt de vijfde winkel aan de Tempelierstraat geopend en kunnen Oosterhouters voortaan ook genieten van de hoogwaardige ambachtelijke producten van de ambachtelijke bakker uit Waalwijk.

Genieten van overheerlijke bakkersproducten

Tim van Beijnen van Bakkerij van Beijnen: “Met de opening van onze nieuwe winkel in Hank eind mei hebben we een eerste stap gezet met het verbreden van onze horizon. We willen niet alleen in onze thuishaven Waalwijk opereren, maar ook klanten elders laten genieten van onze overheerlijke bakkersproducten. We zijn vol liefde en warmte ontvangen in Hank. Voor ons een extra stimulans om op zoek te gaan naar nieuwe kansen. En die vonden we in Oosterhout!” Bakkerij van Beijnen staat bekend om een breed assortiment aan unieke broden en broodjes, enkel verkrijgbaar bij Bakkerij van Beijnen. Deze broden zijn ontwikkeld door vader Hans van Beijnen en zijn bekend onder het merk ‘Hans gemaakt!’ Daarnaast kun je bij Bakkerij van Beijnen terecht voor een rijk gevulde assortiment op het gebied van patisserie, chocolade en eigengemaakte bonbons.

Feestelijke opening

Tim: “In Waalwijk komen heel veel klanten speciaal naar onze winkel voor het brood van mijn vader Hans van Beijnen of ons aanbod banket en patisserie van VanTim. Klanten waarderen deze producten, omdat ze deze nergens anders kunnen kopen. Daarnaast komen ze graag terug voor onze ovenverse worstenbroodjes. Deze worden gevuld met speciaal gekruid gehakt van de bekende meesterslager Van Roessel uit Waalwijk. Niet voor niets zijn onze worstenbroodjes voor het tweede jaar op rij ‘Bekroond met Goud’, een mooi bewijs van erkenning!” Op dinsdag 25 augustus opent Bakkerij van Beijnen haar deuren en de hele week vieren zij de opening met diverse aanbiedingen om het feest compleet te maken. Al nieuwsgierig naar het assortiment? Kijk dan op de onderstaande link.

  • www.bakkerijvanbeijnen.nl
  • Bakkerij van Beijnen, Tempelierstraat 36 (Slotjes-Midden), Oosterhout, tel.: 0162 -727 885
  • Open van dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden