Onbeperkt genieten bij Oishi Food op het Basiliekplein

Foto: Oosterhout Nieuws

Op het Basiliekplein zit all-you-can-eat restaurant Oishi Food. Oosterhout Nieuws nam er een kijkje.

All-you-can-eat bij Oishi Food

In het pand waar voorheen Brasserie Mix zat, kun je sinds 6 januari terecht bij Oishi Food voor verse Japanse specialiteiten die met aandacht worden bereid voor een all-you-can-eat lunch of diner. Voor het bestellen wordt gebruik gemaakt van een online menu dat je met een QR code op je telefoon kunt oproepen. Heb je geen telefoon, dan kun je gebruik maken van een tablet. En zo bestel je eenvoudig de lekkerste sushi die je ooit hebt gegeten! Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen want er is ook een gezellige kinderhoek. Wanneer je met reserveren aangeeft dat je met kinderen wilt komen, dan wordt een plaatsje dicht bij de kinderhoek gereserveerd.

Ook voor groepen

Tijdens een lunch of diner van 2,5 uur kun je bij Oishi Food alles bestellen wat er op de menukaart staat. Per ronde mag je steeds maximaal 5 gerechtjes per persoon bestellen en tussen de rondes moet minimaal 10 minuten zitten. Hiervoor betaal je van maandag t/m donderdag slechts 26,50 euro en in het weekend 28,50 euro exclusief drankjes. 65-plussers krijgen 2 euro per persoon korting op vertoon van hun ID-bewijs. Er worden regelmatig nieuwe gerechtjes aan de menukaart toegevoegd, dus ook regelmatige bezoekers vinden altijd iets nieuws. Daarnaast zijn er ook grote tafels voor grotere gezelschappen. Ook leuk dus om met een club of vereniging eens te gaan eten! Oishi Food is alle dagen open voor lunch en diner tussen 12.00 en 22.00 uur. Op vrijdag en zaterdag zelfs tot 22.30 uur. Uiteraard volledig coronaproof en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Speciale acties

Naast de al genoemde 65-plus korting heeft Oishi Food nog een aantal doorlopende acties. Zo kun je op je verjaardag gratis dineren wanneer je met minimaal 4 volwassen komt eten. En heb je een maagverkleining gehad, dan krijg je 3 euro korting op de menuprijs! Kom je met de auto om te lunchen of dineren, dan kun je je auto gratis parkeren in Parkeergarage de Basiliek. Geef bij het betalen van je rekening je inrijkaart af en je ontvangt een betaalde uitrijkaart.  Daarnaast kun je bij het restaurant ook sushi afhalen of laten bezorgen. Als je dan besteld via de website van Oishi Food (dus niet via Thuisbezorgd!) ontvang je 15% korting op bezorgen en 30% korting bij afhalen.

Vacatures

Momenteel heeft Oishi Food twee openstaande vacatures. Zo zoeken ze een gastvrij iemand die communicatief vaardig is voor in de bediening, minimaal 16 jaar. En ze zoeken bezorgers vanaf 16 jaar in het bezit van een brommer-rijbewijs. Heb je interesse? Bel dan met 0162-695780 of mail naar [email protected]

  • Oishi Food, Basiliekplein 1 (achter Theater de Bussel), tel. 0162-695780
  • KLIK HIER om voor bezorgen of afhalen met korting
  • KLIK HIER om te reserveren in het restaurant
  • oishi-food.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden