#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Afhalen en bezorgen bij De Beren

Hoewel het bezorgrestaurant aan de Bredaseweg nog niet open is, kun je bij Restaurant De Beren op de Markt wel gewoon heerlijke maaltijden bestellen en afhalen of laten bezorgen. Van fingerfood zoals chickenwings en berelekkere burgers tot complete berenmenu’s met biefstuk en friet. Uiteraard is er ook aan de kleine beren gedacht met speciale kindermenu’s. Je kunt online bestellen via de onderstaande link of bellen op het onderstaande telefoonnummer.
Restaurant De Beren | tel.: 0162 – 464734 | DIRECT BESTELLEN

Take-away bij Mad Hat Coffee & Bubble Tea

Wat dacht je van Bubble Tea? Dat is een combinatie van thee, melk of yoghurt met siroop en poppende balletjes. Een hele bijzondere ervaring! Maar ook voor een goede bak verse koffie, cappuccino of thee met een gebakje ben je bij Mad Hat aan de Nieuwstraat 22a aan het juiste adres. Naast koffie en gebak kun je ook goed lunchen met flammkuchen, hamburgers, soepen, salades, tosti’s etc. Mad Hat is dagelijks geopend voor take-away.
Mad Hat Coffee & Bubble Tea | Nieuwstraat 22a |  www.mad-hat.nl

Afhalen en bezorgen met korting bij Oishi Food

Bij Oishi Food kun je terecht voor verse Japanse specialiteiten die met aandacht worden bereid. Zeg maar, de allerlekkerste sushi van Oosterhout! Je kunt bij Oishi Food je maaltijd afhalen of laten bezorgen, Wanneer je bestelt via de onderstaande link van Oishi Food (dus niet via Thuisbezorgd!) ontvang je 15% korting op bezorgen en 30% korting bij afhalen aan het Basiliekplein.
Oishi Food | Basiliekplein 1 |  DIRECT BESTELLEN

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden