#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

 

Prachtige bloemen bij Bloemenhuis Kamp

Bloemenhuis Kamp is al meer dan 50 jaar een begrip in Oosterhout. Het is de winkel en tegelijk het bloemenatelier van Rob van Gool. U vindt er bloemen en bloemstukken voor alle gelegenheden. Voor geboortes, verjaardagen en jubilea, een behaald examen of zomaar omdat het leven een feest is. Maar ook voor het afscheid voor altijd, het overlijden. Bloemenhuis Kamp beschikt namelijk over een aparte uitvaarthoek.
Bloemenhuis Kamp | Leijsenhoek 10 |  tel.: 0162 – 453 704 | www.bloemenhuiskamp.nl

 

TOFF ook voor puzzels en speelgoed

TOFF Kinderwinkel is een winkel voor eigentijdse kids van 0 tot 14 jaar van fantastische moeders. Een uitgebreide collectie kleding, accessoires en cadeautjes voor actieve kids. Merken als Retour DenimdeLuxe, LOOXS, Quapi, LEVV, Name it, DutchDreamDenim, Skurk, O’Chill, Sturdy, Jubel en LTB van maat 92 tot en met 176. Daarnaast heeft TOFF ook leuke puzzels en kinderspeelgoed, bijvoorbeeld als decembercadeutje. Let op! Vanwege de veiligheidsmaatregelen kun je maar met enkele mensen binnen bij TOFF Kinderwinkel.
TOFF Kinderwinkel | Markkant 7a | tel.: 06 398 999 53 | www.toffkinderkleding.nl

 

Bekker’s Schoenen zorgt dat het loopt

Schoenen moet je zien, voelen en passen. En daarvoor ben je bij Bekker’s Schoenen aan het juiste adres. Bovendien kijken ze mee of het de juiste keuze is wat betreft pasvorm en maat, maar zeker ook met model keuze. Jan en zijn deskundige team puzzelen mee en zoeken naar ‘passende oplossingen’.  Een ander merk, een ander type schoen, wel of geen extra aanpassingen in de schoen. Altijd zoeken ze naar oplossingen waarbij je als klant uiteindelijk zal zeggen: “Maar dat loopt lekker!”
Bekker’s Schoenen | Kerkstraat 10 | tel.: 0162 – 453 873 | www.bekkers-schoenen.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden