#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Ko&Flo, kleding voor Happy Kids

In 1997 begon Ko&Flo met een klein winkeltje voor kinderkleding van 80m2 in het Arendshof. Inmiddels is het uitgegroeid naar een prachtige winkel van ruim 350maan de Leijsenhoek in het hart van het centrum. Daarachter is nog eens een magazijn van hetzelfde formaat voor de webwinkel. Alles wat je dus online in de webwinkel ziet, kunnen je direct passen en in het echt zien in de winkel omdat het magazijn aan de winkel grenst. En heb je hulp nodig bij het kiezen van een outfit? De styling adviseurs staan voor je klaar!
Ko&Flo Kinderkleding | Leijsenhoek 47 | tel.: 0162 471 266 | www.koflo.nl

 

De nieuwe winkel van Van Reenen

Visspeciaalzaak van Reenen is een begrip op Winkelcentrum Arkendonk. En sinds 27 oktober zijn zij verhuisd op het plein naar een moderne nieuwe winkel. Bij Visspeciaalzaak van Reenen ben je op het juiste adres voor de lekkerste verse vis, vers gebakken vis, huisgemaakte salades en exclusief gerookte vissoorten. Ook de mooiste visschotels en visgourmet zijn voor hen geen probleem! Wist je dat Van Reenen in 2016 nog een dikke 8 scoorde in de AD Haringtest?
Visspeciaalzaak van Reenen | Arkendonk 47 | tel.: 0162 423 711 | www.vishandeloosterhout.nl

 

Rops Schilderwerken en Betonherstelbedrijf

Rops Schilderwerken en Betonherstel is een zeer veelzijdig bedrijf. Of het nu om schilderwerk, coating, gietvloeren, betonherstel, belijning of traprenovatie gaat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gietvloer. Gietvloeren zijn naadloos, kleurvast, krasvast, vochtwerend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Of kies je liever voor de goedkopere variant met een vloeistofdichte en onderhoudsvrije coatingvloer? Wat je wens ook is, Frank Rops en zijn team hebben de passende oplossing!
Rops Schilderwerken en Betonherstelbedrijf | Schoondonk 31 | tel.: 06 18784166 | www.ropssb.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden