Oosterhoutse Feestwinkel al bijna 44 jaar een feestje!

Astrid voor haar nieuwe winkel
Foto: Oosterhout Nieuws

De Oosterhoutse Feestwinkel is verhuisd naar de andere kant van het Hemaplein in Arendshof. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen in Astrid haar nieuwe winkel.

De Oosterhoutse Feestwinkel

Bij Oosterhoutse Feestwinkel is het altijd feest! Je kunt er terecht voor hoeden, pruiken, fopartikelen, themakleding, ballonnen en allerlei soorten versiering. Recent verhuisde de Oosterhoutse Feestwinkel naar een pand naast ’t Arendsnest, op nummer 100. De enthousiaste eigenaresse Astrid Vedder begint haar verhaal: “Omdat deze nieuwe winkel een stuk breder is, kunnen we nu onze artikelen per thema presenteren. Dat is een stuk overzichtelijker dan in de oude winkel.”

Begonnen als pop-up store

De Feestwinkel is niet meer weg te denken uit Winkelcentrum Arendshof. Astrid: “Bijna 44 jaar geleden begon de winkel onder de naam Oosterhoutse Carnavalswinkel als een pop-up store van Mode voor Mannen. Dat was op de plein bij de totempaal, waar nu Pearle gevestigd is. Bijna 22 jaar geleden heb ik de zaak overgenomen en verhuisden we naar een winkel naast Reisburo Beins. Enkele jaren later trokken we naar een pand verderop en sinds een maandje zitten we nu in dit nieuwe pand.”

Compleet feestassortiment

Veel Oosterhouters kennen de winkel vooral als de winkel waar ze rond het Oktoberfest en carnaval voor een nieuw pak gaan kijken. Astrid: “Natuurlijk hebben we ieder jaar de mooiste nieuwe carnavalsoutfits, hoeden en pruiken. Maar we hebben in onze winkel het hele jaar door ook volop fop- en feestartikelen voor bijvoorbeeld jubilea, verjaardagen, Abraham/Sarah, pensioen, huwelijk en geboorte. Als je een feestje te vieren hebt, dan hebben wij in onze winkel de passende aankleding en versiering!”

Ballonnendecoraties

Ook voor ballondecoraties is de Oosterhoutse Feestwinkel jouw adres. “Voor het decoreren van bruiloften, jubilea en openingen zijn wij gespecialiseerd in het maken van ballondecoraties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ballonnenbogen, -pilaren of -slingers. Maar ook voor evenementen of het versieren van een feestzaal kunnen wij de perfecte sfeer creëren. Indien gewenst kunnen wij de ballonnen zelfs naar wens laten bedrukken en vullen met helium.”

Alle kleuren schmink

In de nieuwe winkel vind je ook een zeer uitgebreid assortiment schmink voor grime, face- en bodypaint. “Natuurlijk ben ik er erg trots op dat wij het complete assortiment schmink van het Oosterhoutse bedrijf Superstar in onze winkel hebben. Alle kleuren van de regenboog hebben we op voorraad, evenals een ruime selectie aan penselen, sponsjes en accessoires voor het aanbrengen van de schmink. Daarnaast hebben we ook diverse sjablonen, glitters en glittertattoo’s. Kortom alles om mooi te kunnen schminken.”

Altijd feest

Met het EK Voetbal in aantocht begint de winkel ook al flink oranje te kleuren. De geheel vernieuwde Oosterhoutse Feestwinkel van Astrid is dan ook zeker een bezoekje meer dan waard. Al is het maar om de officiële Oosterhoutse Feestvlag of Kaaiendonkse carnavalsvlag te kopen, wanneer je die nog niet in je bezit hebt. Astrid: “Wij proberen met iedere feestneus mee te denken om ieder feest een onvergetelijke ervaring te laten zijn. En hoewel we in onze nieuwe winkel een compleet vernieuwde uitstraling hebben is er een ding niet veranderd: de kwaliteit is als vanouds!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden