Krachttraining Cardio Kick en Boks bij Daan Verschure van Gym Oosterhout

Foto: Gym Oosterhout

Wanneer je in Oosterhout op zoek gaat naar een manier om te werken aan je fysieke gezondheid kom je al snel uit bij Gym Oosterhout! Daan Verschure, de oprichter komt aan het woord over één van de drukst bezochte trainingen die hij aanbiedt. Voor krachttraining in Oosterhout koos hij voor de vorm van Cardio Kick en Boks.

Oosterhouters…laten hun spierballen zien!

Cardio Kick en Boks, wat houdt dat in?

Daan Verschure van Gym Oosterhout: “In deze training wordt er op verschillende vlakken gewerkt aan je lichaam. Conditie, kracht en calorie verbranding, dat doen we in korte trainingsblokken. Er wordt niet alleen gewerkt met het eigen lichaam, maar er wordt ook geslagen en geschopt…geen zorgen, dat doen we op kussens. We horen veel van onze leden die dit een hele prettige manier van trainen vinden omdat het individueel gericht is, maar wel in groepsverband. Een fijne combinatie blijkbaar, dus daar zijn we blij mee!”

Is het een soort vechtsport dan?

“Deze krachttraining is niet gebaseerd op één vechtsport, er zitten technieken in die ook gebruikt worden bij boksen en kickboksen. We leren onze leden hoe je deze technieken kunt toepassen, en ook hoe je ze kunt verdedigen. Vooral heel veilig en met plezier op nummer 1!”

Want het is leuk om te doen?

“Het is ontzettend leuk, tijdens onze lessen staat fun voorop. Onze trainingen worden gegeven door Bram Snel en Daan Verschure en wij proberen altijd te werken vanuit enthousiasme. Vaak zie je dat krachttraining vooral prestatiegericht is, maar wanneer je de funfactor toevoegt wordt zo’n les direct een stuk toegankelijker.”

Voor wie is dit geschikt?

“Eigenlijk iedereen die wil werken aan zijn fysieke gezondheid komt in aanmerking voor deze trainingen, maar ook mensen die daarnaast op mentaal gebied uitgedaagd willen worden hebben baat bij deze trainingen. Want wanneer je sterker en fitter wordt ga je ook mentaal vlak beter in je vel zitten.”

Is een proefles mogelijk?

“Via de onderstaande link is het eenvoudig om een proefles aan te vragen, maar wacht niet te lang want het gaat hard met de aanmeldingen!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden