Maak kennis met de energiecoaches van ONE

Foto: ONE

De energiecoaches van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) zetten zich vrijwillig en gratis in om Oosterhouters te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woning.

Duurzamer wonen

Het verduurzamen van je woning wordt steeds belangrijker, maar waar begin je? De energiecoaches van Oosterhout Nieuwe Energie zijn er om jou als inwoner van Oosterhout hierbij te helpen. De energiecoaches beschikken over de juiste technische kennis en praktijkervaring om je te voorzien van praktische en direct toepasbare besparingstips. Hierbij staan milieu en energietransitie centraal. Dit doen zij geheel belangeloos én vrijwillig. Met hun groene hart zetten zij zich in voor een leefbaar en duurzaam Oosterhout.

Nu doen is later groen

De energiecoaches komen graag bij je thuis om een totale en onafhankelijke energiescan van je huis te maken. De energiecoaches van ONE kennen de weg naar betrouwbare lokale leveranciers, installateurs en vakkundige bedrijven als geen ander. Samen met jou kijken ze naar de mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Zo kiezen steeds meer Oosterhouters voor duurzame oplossingen. Dat is een mooie ontwikkeling want: ‘Nu doen is later groen!’

Maak een afspraak met een energiecoach

Wil je weten of zonnepanelen voldoende rendement opleveren? Ben je benieuwd hoe een warmtepomp werkt? Of ben je op zoek naar algemene informatie over alternatieve energievormen en het verduurzamen van je huis? Het kan ze bij ONE niet gek genoeg zijn. Je kunt elke zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur terecht in het adviescentrum aan de Nieuwstraat 2b. Op de onderstaande link vind je kennisfilmpjes, nieuws en kun je snel en simpel een energiescan aanvragen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden