Stand-up comedy in voormalig zwembad De Blikken

Foto: Comedy Pool

In het lege bad van zwembad De Blikken aan het Paterserf kun je op 20 november genieten van de Comedy Pool.

Comedy Pool in De Blikken

In deze nieuwe editie van Comedy Pool, die plaatsvindt bij BOCK in het voormalige zwembad De Blikken, zullen de comedians er alles aan doen om om een komische avond te bezorgen. Van droog tot grof, alle vormen van humor komen voorbij. De avond wordt afgesloten door niemand minder dan Arie Koomen, bekend van de Lama’s en zijn samenwerkingen met Silvester Zwaneveld. Naast Arie Koomen kun je genieten van optredens van Sjoerd Janssen, Johan van Gulik en Loek Marneffe onder leiding van MC Hermes Ahmadi.

Comedians

 • Sjoerd Janssen
  Ken je die grappen die uit de donkerste krochten van je hersenpan komen opwaaien? Dat je in een opvlieging iets zo grofs bedenkt dat je je de rest van de dag schuldig voelt en in een foetushouding onder de douche gaat liggen huilen? Dit soort grappen vindt Sjoerd meestal maar lafjes, dus zet je maar schrap.
 • Johan van Gulik
  Deze beroeps Amsterdammer gaat geregeld door de bodem van goede smaak heen. Zijn grappen zijn soms grof tot op het bot, tegen het ontoelaatbare aan, maar hij trekt daarbij zo’n onschuldig gezicht dat je het hem gelijk vergeeft. Deze lachspier-masseur zaait al jaren dood en verderf in comedy land.
 • Loek Marneffe
  Deze Brabantse stand-up comedian gaat op het podium de strijd aan met worstelingen uit het dagelijkse leven en gebruikt daarbij een flinke dosis zelfspot. Met scherpe analyses neemt hij het publiek mee in zijn soms absurde gedachtespinsels om deze vervolgens keihard te relativeren met rake grappen.Arie Koomen
 • Arie Koomen
  Arie is bekend van de Lama’s en zijn samenwerkingen met Silvester Zwaneveld. In een tijd waarin iedereen in vertwijfeling leeft, komt Arie met oplossingen. Natuurlijk zal niet iedereen tevreden zijn met de aangedragen ideeën. Dat is typisch Arie. Lekker vaag allemaal, zal je wel denken. Laat Arie nou net een vreselijke hekel hebben aan vaagheid.
 • MC: Hermes Ahmadi
  Hermes is gefascineerd door menselijk gedrag en besloot sociologie te studeren om er iets van te begrijpen. Al snel kwam hij erachter dat er niets van te snappen valt en wij een raar zooitje ongeregeld zijn. Daarom is hij de comedy ingegaan, want soms is de wereld logischer in de vorm van grappen.

Meer informatie

De Comedy Pool is op 20 november bij Bock aan het Paterserf 10 in de wijk Oosterheide. De inloop is vanaf 20.00 uur en de voorstelling start om 20.30 uur. Rond 22.00 uur is de voorstelling afgelopen. Houd er rekening mee dat je bij de entree een geldig corona toegangsbewijs moet kunnen tonen. Kaarten koop je direct via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden