MK-Creations: van hobby tot professionele speler op de meubelmarkt

Foto: MK-Creations

Van hobbyproject tot een professionele speler op de meubelmarkt. We spreken vandaag de vakmannen Mark en Pascal van MK-Creations.

MK-Creations

In 2013 begon Mark Klijs met MK-Creations vanuit zijn garage als hobby, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze en professionele speler op de meubelmarkt. Sinds 2019 werkt Pascal van Strien ook in de werkplaats aan de Abdis van Thornstraat. We spreken de vakmannen die vol trots laten zien hoe ambacht en de nieuwste technieken wonderlijk samen laten komen. Mark: “Alle meubels die uit onze werkplaats komen worden met de hand gemaakt. Hiervoor gebruiken we vanzelfsprekend de beste materialen zoals staal, beton en hout. Hoogwaardige producten van de allerbeste kwaliteit. Samen met onze vakkennis levert dat topproducten op!”

Meubels op maat

MK-Creations maakt onder andere eettafels, kasten, bedden, salontafels, boomstamtafels en allen wat jij in het hoofd hebt. Pascal “Ben je op zoek naar iets, maar weet je niet waar je met je idee terecht kunt? Wij bouwen het graag helemaal op maat naar jouw wensen. Van een robuuste boomstamschijf salontafel tot een design tv-meubel. Van een super strakke betonlook eettafel tot een authentiek houten wandrek, wij bouwen het! En wij bedienen zowel particulieren als zakelijke klanten. Zo bouwen wij ook voor enkele merken meubels onder private label”.

Altijd een passende oplossing

Mark: “Wij krijgen er energie van als we een passende oplossing kunnen bieden. Zo hebben we recent voor een klant met een beperkt budget een tafel kunnen maken in een speciale vorm zodat de keukenruimte optimaal bruikbaar is. Dat zijn wel de projecten waar we ons graag in vastbijten. Pascal vult hem aan:” Voor onze zakelijke klanten maken we ook van alles. Van balie tot vergadertafel, tot karren voor een foodtruck. Het mooiste vinden we als we er iets speciaals van kunnen maken, zoals de vergadertafel van een transportondernemer. In het blad gemaakt van design beton, een soort marmerpasta, hebben we het bedrijfslogo verwerkt. Super gaaf en uniek!”

Wens van de klant staat centraal

“Een meubel begint altijd met een idee of wens van de klant,” zo gaat Pascal verder. “Het is altijd fijn als je foto’s meeneemt van de ruimte waar het meubel moet komen. Misschien heb je al ideeën opgedaan? Neem die ook mee! Met ons foto archief, schetsboek en stalen weten we altijd snel een mooi ontwerp weg te zetten. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten in het ontwerp zodat het meubel ook praktisch is in gebruik. En ook niet onbelangrijk, door de jaren heen hebben we een selectie van leveranciers opgebouwd waarop we kunnen bouwen. We gebruiken uitsluitend topproducten en dat voor scherpe prijzen! Kom eens kijken, de koffie staat klaar!”

Meer informatie

Je vindt MK-Creations aan de Abdis van Thornstraat 70e, tegenover de Aldi. De showroom is iedere zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Van maandag tot en met vrijdag kun je in de showroom terecht op afspraak en dat kan ook in de avonduren. Check ook deze week de speciale actie op Facebook en Instagram!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen