Ga relaxed en comfortabel op vakantie met Optimaal Reiscomfort

Hans Remkes
Foto: Optimaal Reiscomfort

Teveel bagage, te weinig ruimte…? Startend ondernemer Hans Remkes biedt met zijn nieuwe formule Optimaal Reiscomfort de ideale oplossing als verhuurder van dakkoffers, skiboxen, dakdragers, trekhaakkoffers en sneeuwkettingen.

Optimaal Reiscomfort

Steeds vaker kiezen mensen voor kleinere en zuinigere auto’s en dit gaat ten koste van de bagageruimte. Hans Remkes van Optimaal Reiscomfort speelt in op deze trend en zorgt ervoor dat iedereen dezelfde hoeveelheid bagage mee kan nemen als voorheen. Hans Remkes vertelt waarom het huren van een dakkoffer niet alleen voordeliger, maar ook een stuk relaxter is. “Een dakkoffer wordt één tot twee keer per jaar gebruikt en ligt vaak de rest van het jaar in de weg op zolder of in de garage. Dak- en trekhaakkoffers zijn kwetsbaar en hebben bovendien een hoge aanschafprijs. Daarnaast heeft iedere auto een specifieke dakconstructie, waardoor je bijna voor iedere auto andere dakdragers moet aanschaffen. Gemiddeld ruilen mensen hun auto om de 3 à 4 jaar in en ben je genoodzaakt een andere set dakdragers te kopen die passen op je nieuwe auto. Bij Optimaal Reiscomfort hoeft je geen dure aankopen te doen of extra opslagruimte te zoeken, wij hebben de juiste oplossing voor je!”

Van dakkoffers tot sneeuwkettingen

Het assortiment van Optimaal Reiscomfort bestaat uit diverse formaten dakkoffers (S tot XL) en trekhaakkoffers variërend van 300 tot 500 liter. Ook fietsendragers voor sportfietsen of elektrische fietsen behoren tot het assortiment. Hans: “Voor ieder bagageprobleem hebben we een passende oplossing. Je huurt al een dakkoffer voor € 4,65 per dag, inclusief montage en demontage. Daar hoef je het dus niet om te laten!” Optimaal Reiscomfort werkt alleen met de allernieuwste producten van onder andere Thule, Pewag en Towbox. “Betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Optimaal Reiscomfort. Waterdicht materiaal met goed hang- en sluitwerk is belangrijk. Je wilt tenslotte veilig en met al je spullen op de plaats van bestemming aankomen”, zo vertelt Hans enthousiast. En ook voor de wintersport kun je bij Optimaal Reiscomfort terecht. Naast de skibox heeft Optimaal Reiscomfort ook sneeuwkettingen te huur voor bijna alle automerken.”

Professionele (de)montage door Autobedrijf Hoefnagel

“Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Ik wil dat de montage en demontage van de dakkoffers en dakdragers geschiedt door ervaren en goed opgeleide automonteurs. Daarom heb ik ervoor gekozen om samen te werken met Autobedrijf Hoefnagel aan de Kanaalstraat. Het autobedrijf van Gerwin Hoefnagel is een begrip in Oosterhout. Zijn persoonlijke benadering en informele sfeer, sluiten uitstekend aan bij mijn manier van werken. Door zijn ruime openingstijden kunnen klanten ook na kantoortijden een dakkoffer laten monteren of demonteren en hoeft de klant hier niet extra vrij voor te nemen.” Ga je dus binnenkort op vakantie en heb je extra bagageruimte nodig? Kies voor Optimaal Reiscomfort en ga comfortabel en relaxt op reis! Wil je meer informatie? Kijk dan op de onderstaande link waar je direct en eenvoudig je aanvraag kunt indienen. Of bel met Hans op telefoonnummer 06 – 189 468 89.

  • www.optimaalreiscomfort.nl
  • Optimaal Reiscomfort, Max Havelaardreef 14, tel.: 06 – 189 468 89
  • Deze advertorial werd aangeboden door Optimaal Reiscomfort

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen