Stimms Fashion al vijf jaar een feestje in de Arendstraat

Foto: Oosterhout Nieuws

Het is alweer vijf jaar geleden dat Lia van Oosterhout de stoute schoenen aantrok en haar kledingwinkel Stimms Fashion startte. En dat wordt op 16 en 17 september groots gevierd!

5 jaar Stimms Fashion

Dit jaar is het alweer vijf jaar geleden dat Lia van Oosterhout de deuren opende van haar winkel Stimms Fashion aan de Arendstraat. Doordat Lia 38 jaar ervaring heeft opgedaan bij Smits Kleding, waar ze ook heel lang inkoopster is geweest, kon het niet anders dan Stimms Fashion zou een succes kunnen worden. Zeker door de oprechte klantvriendelijkheid en onvoorwaardelijke kwaliteit die Lia haar klanten biedt.

Gevarieerde collectie

Je kunt bij Stimms Fashion terecht voor een gevarieerde collectie dames- en herenkleding voor een betaalbare prijs. Door eerlijk, professioneel advies en een warm welkom kan het niet anders dan dat je helemaal tevreden met je aankopen weer naar huis toe gaat. Voor het aankomende najaar is er weer een flinke collectie nieuwe kleding ingekocht. Trendkleuren dit najaar zijn onder andere groen, beige, lichtblauw en antraciet, zo vertelde Lia. En ook de dierenprints zijn het deze herfst weer helemaal!

Ook voor accessoires

Naast kleding heeft Stimms Fashion ook een uitgebreide collectie accessoires zoals tassen, kettingen en armbanden en voor de heren petten, sjaals en pyjama’s. Je kunt bij Stimms Fashion terecht voor onder andere dameskleding van MAC, Elvira, &Co women, Soya Concept, Free Quent en Tom-Tailor. Mannen kunnen zeker slagen met kleding van onder andere Olymp, Tom-Tailor, Petrol, MAC, Fellows United, Lerros, Baileys en S4Jacks. Ook het bekende Duitse merk Meyer voor herenkleding is exclusief in Oosterhout verkrijgbaar bij Stimms Fashion.

Feest mee!

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september wordt het vijfjarige bestaan groots gevierd! Er staat dan een ballonnenboog voor de deur, iedere klant krijgt bij besteding van 100 euro of meer een lekker cadeautje mee naar huis en je krijgt maar liefst 5% directe kassakorting! Je bent meer dan van harte welkom om Lia te feliciteren en te profiteren van deze jubileumacties!

  • Stimms Fashion is te vinden aan de Arendstraat 36
  • www.stimmsfashion.nl
  • Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door Stimms Fashion

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen