Golden de Liesje: een nieuwe parel op de Keiweg

Sinds 1 januari heeft de groenteboer op de Keiweg een nieuwe eigenaar. Hoog tijd om kennis te maken met Liesbeth en haar Golden de Liesje!

Kennismaken met Golden de Liesje

Nadat ze eerder jarenlang bij een groenteboer werkte en bijna 2 jaar met een eigen groente- en fruitstal op meerdere weekmarkten stond, heeft de jonge ondernemer Liesbeth Pieterse per 1 januari de groentewinkel op de Keiweg overgenomen. Liesbeth: “In het weekbericht van onze groothandel zag ik dat De Blauwe Bes te koop stond. Nadat ik een afspraak had gemaakt met Karin en Daniël was ik vrijwel direct verkocht. De overname was dan ook snel beklonken! Na een inwerkperiode van 3 maanden heb ik de zaak per 1 januari volledig overgenomen.”

Duurzaamheid

De naam op de gevel veranderde in Golden de Liesje, met een knipoog naar haar eigen naam Liesbeth. Binnen werd er ook een en ander gemoderniseerd. Liesbeth: “Nadat ik de sleutel heb gekregen hebben we enkele duurzame wijzigingen aangebracht in de winkel. Zo is alle verlichting vervangen door led-lampen en is er een energiezuinige koeling geplaatst. Verder is er een nieuwe werkbank in de keuken en is er hier en daar een nieuwe sierstrip geplaatst. De winkel is nu weer klaar voor de toekomst!”

Van weekmarkt naar winkel

Een eigen winkel is voor Liesbeth wel even wennen. “Mijn ouders hadden vroeger een bakkerij in Goedereede. Ik ben dus opgegroeid met hard werken en was vrij jong toen ik op de weekmarkt van Middelharnis ging staan in een groente- en fruitstal. Ongeveer 2 jaar geleden besloot ik dat als zelfstandig ondernemer op te pakken en sindsdien stond ik wekelijks met mijn eigen kraam op maar liefst 8 weekmarkten. Nu sta ik gelukkig niet meer in weer en wind in een kraam maar in een mooie en gezellige winkel. En dat was altijd al mijn droom!”

Smulbroodjes en maaltijdsalades

Bij Golden de Liesje kun je niet alleen terecht voor groente en fruit van de allerhoogste kwaliteit. “We bereiden met ons enthousiaste team dagelijks de allerlekkerste maaltijden zoals wraps, lasagne en goed gevulde smulbroodjes. Die hoef je alleen maar even in de oven te doen en je hebt meteen een lekkere en gezonde maaltijd. Uiteraard hebben we ook verse sappen, groenteshots, desserts en maaltijdsalades. Dat bereiden we allemaal in onze eigen, moderne keuken volgens de hoogste eisen aan kwaliteit en hygiëne. Daarnaast hebben we in onze winkel ook luxe bonbons en een assortiment met noten en zuidvruchten.”

Top van Nederland

Hoewel ze nog geen maand in deze winkel staat durft Liesbeth al wel verder te dromen. “Natuurlijk willen we bij Golden de Liesje het beste van het beste voor onze klanten. In de toekomst zullen we daarom ook graag meedoen aan vakwedstrijden om te laten zien dat wij bij de top van Nederland willen behoren! En wie weet komt er ooit een tweede winkel, maar laten we er eerst maar voor zorgen dat we van Golden de Liesje aan de Keiweg een groot succes van gaan maken!” Aan het enthousiasme van de onderneemster en haar team zal het in ieder geval zeker niet liggen.

  • Golden de Liesje, Keiweg 14B, Oosterhout
  • www.goldendeliesje.nl
  • Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door Golden de Liesje
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen