Nieuw Zwitsers fonduerestaurant Hippie Mountain in de Klappeijstraat

Foto: Zwitsers restaurant Hippie Mountain

Sinds enkele weken is het nieuwe Zwitserse fonduerestaurant Hippie Mountain geopend aan de Klappeijstraat. En er zijn diverse openingsacties!

Hippie Mountain Oosterhout

Sinds 18 augustus is er een vleugje Alpen neergestreken in de Klappeijstraat sinds Zwitsers restaurant Hippie Mountain haar deuren opende in de Klappeijstraat. De naam Hippie Mountain geeft het restaurant een eigenzinnige en eigentijdse draai aan de traditionele Zwitserse gastvrijheid. Het interieur van Hippie Mountain is doordrenkt van alpine esthetiek. Houten balken en traditionele chaletdecoraties zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. Het weerspiegelt de ontspannen en vriendelijke sfeer van een woonkamer, waar je je als gast in de schoonheid van de bergen waant terwijl je geniet van heerlijk eten en goed gezelschap.

Zwitsers genieten

De chef-koks van het restaurant zorgen ervoor dat de smaken op je bord authentiek en verfijnd zijn. Zo heeft Hippie Mountain een uitgebreid menu met zoveel mogelijk origineel Zwitserse producten. Je proeft hier echt van de verscheidenheid van Zwitserland. Denk bijvoorbeeld aan een gegratineerde uiensoep, condon bleu met Zwitserse bergkaas en Tessiner ham en puree van tamme kastanjes met slagroom. Maar waar je de Zwitsers echt blij mee maakt, dat is fondue. Dus kun je bij Hippie Mountain heerlijk genieten van all-you-can-eat vleesfondue in groentebouillon, originele Zwitserse kaasfondue of raclette. En binnenkort start het wildseizoen en komt dat uiteraard ook op de kaart!

Openingsactie

Om Oosterhout voordelig kennis te laten maken met het menu van Hippie Mountain, kun je genieten van een speciale openingsactie. Je kunt dan met zijn tweeën voor de prijs van één persoon genieten van een all-you-can-eat vleesfondue in groentebouillon met 3 soorten vlees, bijpassende sauzen, frietjes, rijst en salade. Deze actie is nog geldig tot en met 15 oktober 2023 en alleen bij Hippie Mountain Oosterhout. Bovendien is er voor alle gasten ook nog een speciale win-actie met een mooie hoofdprijs! Zwitsers restaurant Hippie Mountain is te vinden aan de Klappeijstraat 17 en is geopend van donderdag t/m maandag van 16.00 tot 23.00 uur. Je kunt direct een tafeltje reserveren via de onderstaande link. Wie weet ben jij dan binnenkort wel een van de ‘Stammgäste’ van Hippie Mountain!

  • KLIK HIER om direct een tafel te reserveren
  • Hippie Mountain, Klappeijstraat 17, tel.:0162 – 78 52 71
  • Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Zwitsers restaurant Hippie Mountain

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen