Osté Advocaten & Bewindvoering: financiële en juridische hulp onder één dak

Foto: Google Streetview

[advertorial] Wanneer je schulden hebt, een geestelijke of lichamelijke beperking hebt of op leeftijd bent, veranderen je financiële behoeften. Bewindvoering, budgetbeheer of mentorschap kan dan een uitkomst zijn. Bij Osté Advocaten & Bewindvoering hebben ze de kennis en ervaring in huis om stabiliteit in je situatie te brengen.

Brede ondersteuning

Osté Advocaten & Bewindvoering is een een kantoor met vier advocaten, naast bewindvoerders en een mentor, met onder andere MKB-bedrijven en particulieren als cliënten. Hun gespecialiseerde advocaten, bewindvoerders en budgetbeheerders kunnen helpen met zowel financiële als juridische vragen. “Wanneer bij een cliënt met schuldenproblematiek een huisuitzetting dreigt, kunnen wij intern snel zaken kortsluiten en verdere procedures voorkomen. Dat is een voordeel boven andere bewindvoering zonder juridische dienstverlening”, geeft oprichter Albert Osté als voorbeeld.

Een gezonde financiële huishouding

Voor wie zijn geldzaken niet zelf kan of wil beheren, is er een bewindvoering of budgetbeheer. Dat kan omdat er bijvoorbeeld sprake is van schulden of een geestelijke beperking. Het doel is in beide gevallen een gezonde financiële huishouding. Een bewindvoerder neemt de financiële verantwoordelijkheid over, terwijl een budgetbeheerder een coachende rol heeft. Maar wat de redenen ook zijn, Osté adviseert lezers snel hulp te zoeken wanneer zij geen grip meer hebben op hun geld. “Durf over die schaamte heen te stappen en vraag om hulp.”

Rechtsgebieden

Advocaten, bewindvoerders en mentorschap zijn onder andere op de volgende rechtsgebieden actief:

  • Personen en familierecht
  • Strafrecht volwassen en jeugd
  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Sociaal Verzekeringsrecht
  • Psychiatrisch Patiëntenrecht
  • Verbintenissenrecht
  • Letselschaderecht
  • Bestuursrecht

Osté Advocaten & Bewindvoering is een High Trust kantoor aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, hetgeen betekent, dat je bij hen ook geholpen kan worden op basis van gefinancierde rechtsbijstand naast op uurbasis. Op afspraak is er tevens een gratis spreekuur tussen 17.00 en 19.00 uur en je kunt via de onderstaande link altijd chatten met de medewerkers via de website. Osté Advocaten & Bewindvoering is te vinden aan het Europark 20 in Oosterhout en op de Hogekant 3 in Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen