Betoverende warme wintersfeer bij Hippie Mountain

Foto: Hippie Mountain

We nemen een kijkje bij Zwitsers restaurant Hippie Mountain in de Klappeijstraat en ervaren direct de warme decembersfeer!

Warme decembersfeer

De winter heeft haar intrede gedaan. De Alpen hullen zich in een prachtige witte deken en ook Oosterhout voelt de koude omarming. Terwijl sommigen rillen en op zoek gaan naar warmte, voelen anderen de opwinding en het verlangen om de kou te trotseren en de skipistes op te gaan. Yorick van Wageningen en het team van Zwitsers restaurant Hippie Mountain doen er alles aan om het naar je zin te maken. De lichtjes schitteren, de fondue pruttelt, de geur van winterse lekkernijen omarmt je, en de ‘Schnaps’ staat klaar om je alvast in de stemming te brengen. Yorick: “Of je nu verlangt naar winterse gezelligheid, kerstsfeer of de opwinding van wintersport, bij Hippie Mountain ben je in alle gevallen aan het juiste adres! Je kunt je even onderdompelen in de sfeer van een Zwitserse Alpenhut en de magie van de bergen ervaren!”

Win een verblijf in de Alpen

Yorick gaat verder: “Onze openingsactie was zo’n groot succes dat we hebben besloten om een aangepaste versie van deze aanbieding voorlopig voort te zetten als dank voor het warme welkom dat we hebben ontvangen. Tot het einde van het jaar kunnen onze gasten genieten van onze vleesfondue voor slechts 29 euro per persoon in plaats van 39 euro. Wij vragen al onze gasten een reactie achter te laten. Onder alle inzendingen verloten we een bezoek aan het originele Hippie Mountain, Hotel Twing in Zwitserland! De trekking van de winnaar nadert snel. De suggesties en verbeterpunten worden serieus genomen. Hippie Mountain streeft ernaar een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt en met een warm gevoel vertrekt.”

Samenwerking met Skischool Oosterhout

Maar wist je ook dat ‘de piste’ helemaal niet ver weg is? Sinds 2022 bevindt Skischool Oosterhout zich aan de Meidoornlaan, met een rollerbaan waar je onder begeleiding van ervaren instructeurs je ski- of snowboardtechniek kunt opfrissen, verbeteren of zelfs vanaf nul kunt leren. Yorrick: “Binnenkort is er een speciaal arrangement beschikbaar waarbij sportieve activiteiten en bourgondisch genieten hand in hand gaan. En reserveren in ons restaurant is nu eenvoudiger dan ooit en kan snel online via de link onderaan dit artikel. En wanneer je met een groot gezelschap wilt komen of een speciale gelegenheid wilt vieren, dan zijn we zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar voor een op maat gemaakte offerte. Wir freuen uns Ihnen zu begrüssen!”

  • KLIK HIER om direct een tafel te reserveren
  • Hippie Mountain, Klappeijstraat 17, tel.: 0162 – 78 52 71
  • Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Zwitsers restaurant Hippie Mountain
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen