Dansshow ‘Together We Are One’ betovert het publiek

Afgelopen weekend bewees Eigenwijzer Dans Akademie met de show ‘Together We Are One’ op indrukwekkende wijze dat dans mensen verbindt.

Together We Are One

Samen met haar leden, docenten en vrijwilligers verzorgde de dansschool maar liefst 8 adembenemende shows, waarin diverse dansstijlen de revue passeerden. Het centrale thema van de voorstelling was het tonen van eenheid door middel van dans. De dansschool werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een sfeervolle theaterzaal met een prachtige foyer. Aniek, de eigenaresse van Eigenwijzer, was vol lof: “Je herkende de dansschool niet meer terug; het was zo magisch. JD Operations heeft mijn idee werkelijkheid gemaakt, het was echt een plaatje.”

Lovende reacties

De leerlingen straalden op het podium, hun ogen schitterden keer op keer. Het publiek juichte mee en voelde de energie doordat ze zo dichtbij zaten. De reacties waren lovend; het publiek genoot ervan de gezichtsuitdrukkingen van de leerlingen van zo dichtbij te zien en beleefde de spanning, vreugde en het plezier intens mee. Het plezier was wederzijds, maar helaas is het evenement alweer voorbij. De trots die de dansschool voelt voor haar leerlingen, docenten en vrijwilligers die achter de schermen zo hard werken, zou het liefst elke dag ervaren worden. Dankzij dit team kan de dansschool deze prachtige shows neerzetten voor de leerlingen en hun supporters.

Ook iets voor jou?

Nu is het tijd voor de afsluiting van het jaar, maar Eigenwijzer Dans Akademie kijkt al vooruit. Na de kerst begint stiekem de voorbereiding voor de zomershow in Theater De Bussel. Ben jij erbij? Laat je meeslepen door de passie van de leerlingen of overweeg je zelfs om mee te doen? De dansschool zou het geweldig vinden! Benieuwd naar de beelden van de show of wil je je aanmelden voor een gratis proefles? Neem dan een kijkje op de social media pagina’s van Eigenwijzer Dans Akademie. Hier geldt het motto: “Waar ‘niet’ niet bestaat en plezier bovenaan staat!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen