FysioDomestic biedt persoonlijke aandacht in een huiselijke omgeving

Foto: FysioDomestic

[advertorial] In maart 2021 kwam een droom uit voor Stephan Kuijten, de start van zijn eigen fysiotherapiepraktijk. Nu, 3 jaar later, volgt de volgende stap. De uitbreiding van zijn praktijk met het FIT in 30 minuten programma van eGym. Nu vertelt hij bij ons zijn verhaal, van droom naar werkelijkheid.

eGym

Naast fysiotherapie biedt fysiotherapiepraktijk FysioDomestic vanaf nu een beweegprogramma aan voor iedereen van 16 jaar tot 99 jaar. Onder deskundige begeleiding van fysiotherapeuten en medische fitnesstrainers kun je in 30 minuten je sportdoelen behalen. Hierbij zijn fitter worden en een gezond gewicht veel gewenste sportdoelen. Het bewegen op de eGym cirkel gebeurt op een veilige manier. Stephan Kuijten legt uit: “Op 8 krachtapparaten wordt het gehele lichaam getraind. Wat ons uniek maakt ten opzichte van een sportschool is onze kleinschalige, professionele en resultaatgerichte aanpak. “Bij FysioDomestic kunnen cliënten rekenen op persoonlijke aandacht en echte begeleiding, waardoor zij zich snel thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen”, vertelt zijn vrouw Vanessa. Ook zij werkt inmiddels mee in de praktijk. Onder het genot van een kopje koffie wordt tijdens een gratis kennismaking besproken wat de sportdoelen zijn, waar de interesses liggen en worden eventuele lichamelijke klachten in kaart gebracht. Hierop volgt een advies op maat.

De praktijk

De afgelopen jaren heeft de praktijk een grote ontwikkeling doorgemaakt. “We zijn in de afgelopen 3 jaar gegroeid naar 7 medewerkers, stuk voor stuk professionals. Indien er lichamelijke klachten ontstaan tijdens dagelijkse activiteiten zijn wij in staat om het beweegprogramma op de juiste manier aan te passen. Wanneer het nodig is hebben onze trainers korte lijnen met onze fysiotherapeuten om een sporter snel en efficiënt te helpen met het hervatten van het beweegprogramma”. Stephan vertelt met trots: “Het starten met eGym stond eigenlijk over een aantal jaren op de planning. Door de verhuizing naar een nieuwe locatie van ruim 370m2 is dit in een stroomversnelling terecht gekomen”. Samen met zijn team zorgt Stephan ervoor dat cliënten na een succesvolle behandeling bij de fysiotherapeut door kunnen gaan met bewegen op de eGym om nieuwe klachten te voorkomen en om fit te worden en te blijven. “Iedereen kan starten met onze krachtcirkel, je hoeft niet eerst onder behandeling te zijn geweest bij één van onze fysiotherapeuten. Ook voor mensen zonder ervaring met sport of fitness is de cirkeltraining een veilige manier om aan je gezondheid te werken”.

Fysiotherapie

Sinds 2 januari zijn ze gestart op het nieuwe adres, Werkmansbeemd 55 in Oosterhout. Vanessa vertelt enthousiast: “FysioDomestic staat bekend om zijn persoonlijke aandacht en professionele aanpak in een huiselijke omgeving.” Stephan vult haar aan:“In 3 jaar tijd is de fysiotherapiepraktijk uitgegroeid tot dé familiepraktijk van Oosterhout waar mensen terecht kunnen voor algemeen lichamelijke klachten zoals rug-, nek- en schouderklachten maar ook met sportblessures zoals knie- en enkelblessures. Daarnaast zijn revalidatie na een operatie, pees gerelateerde klachten zoals hielspoor of een tennisarm en kinderfysiotherapie andere expertises binnen onze praktijk. Dry needling en het maken van een echo is bij ons ook mogelijk, dit alles zonder toeslag”.

Samenwerkingen

FysioDomestic heeft diverse samenwerkingsverbanden met medische partners zoals huisartsen, orthopeden, collega fysiotherapiepraktijken, een diëtist, een osteopaat en een voetzorgpraktijk. Door samen te werken kunnen zij hun cliënten op de best mogelijke manier helpen en adviseren bij hun lichamelijke klachten. Daarnaast hebben zij met zwembad de Warande en VV Oosterhout de afgelopen jaren een partnership opgebouwd waarbij preventie een belangrijk aandachtspunt is. “Onze kinderfysiotherapeute Myrthe biedt extra ondersteuning bij het aanleren van zwemvaardigheden. Onze persoonlijke aandacht en onze KidsDomestic oefenruimte zorgen er samen voor dat kinderen met plezier grote stappen kunnen maken in hun motorische ontwikkeling, legt Stephan uit”.

Gratis kennismaking

Maak nu de stap om fit te worden in 30 minuten en plan een gratis kennismakingsgesprek in! Of heb je een lichamelijke klacht waarbij Stephan met zijn team je zou kunnen helpen? Laat dan je gegevens achter via de onderstaande link. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen