Amarant zoekt collega’s voor Woonlocatie Keiweg

Foto: Amarant

Voor de Woonlocatie Keiweg in Oosterhout zoekt Amarant een assistent begeleider, begeleider en persoonlijk begeleider.

Vacatures Amarant

Amarant is een toonaangevende zorgverlener voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel in Noord-Brabant. Met ruim 5.000 collega’s, 1.300 vrijwilligers en 400 locaties zijn ze groot en veelzijdig maar toch dichtbij en persoonlijk. Voor de Woonlocatie Keiweg in Oosterhout zoekt Amarant een assistent begeleider, begeleider en persoonlijk begeleider. Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn afhankelijk van je functie. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen, evalueren en bijstellen van de persoonlijke plannen. In alle drie de functies zie je toe op juiste uitvoering van de zorg én ben je actief in het dagelijkse contact, de begeleiding en verzorging van cliënten.

Waar je gaat werken?

Woonlocatie Keiweg is gelegen in Oosterhout. De cliënten zijn verdeeld over twee groepen. De ene groep bestaat uit LVB tot MVB cliënten, zorg wordt georganiseerd vanuit de centrale huiskamer. De andere groep bestaat uit LVB cliënten. Naast een licht verstandelijke beperking hebben de cliënten bijkomende problematiek zoals autisme spectrum stoornis, psychiatrische problematiek waaronder depressie, hechtingsproblematiek en verslavingsgevoelig.

Wie ben jij?

Je hebt kennis van de genoemde doelgroepen, hebt een sterke persoonlijkheid, bent daadkrachtig, kan goed relativeren en bent in staat grenzen te stellen. Jij blijft rustig in onrustige omstandigheden en anticipeert correct op complexe onverwachte situaties, hiermee weet jij een veilige en stabiele omgeving te creëren voor de cliënten. Daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op MBO 2, 3 of 4 niveau en is het voor jou geen probleem op onregelmatige diensten, waaronder slaapdiensten, te draaien.

Enthousiast geworden?

Bel, WhatsApp of mail dan naar Michelle de Rover, recruiter bij Amarant via 06 – 51049155 of [email protected] o.v.v. referentienummers V-243665, V-243884 en V-243586.

  • KLIK HIER voor meer informatie
  • De vacatures vind je onder referentienummers V-243665, V-243884 en V-243586
  • www.amarant.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen