Ga goed voorbereid op vakantie zonder zorgen

jul 04 , 16:59 Zakelijk
breass
Een goede reisverzekering biedt niet alleen financiële bescherming, maar ook gemoedsrust, zodat je optimaal kunt ontspannen. Met de zomervakantie voor de deur is het de hoogste tijd om jouw reisverzekering eens onder de loep te nemen.

Reisverzekering

We spreken Johannie Brenders van BreAss over wat je moet doen om zorgeloos van je vakantie te kunnen genieten. Zij legt uit: "Een reisverzekering dekt verschillende onvoorziene kosten tijdens uw reis, waaronder medische kosten voor spoedeisende zorg in het buitenland. Daarnaast biedt het bagagedekking, wat je beschermt tegen verlies, diefstal of beschadiging van je bagage."

Annulerings- en rechtsbijstandsverzekering

Johannie gaat verder: "Ook is er een annuleringsverzekering, die vergoedingen biedt bij annulering of onderbreking van jouw reis. In het geval van reisongevallen voorziet de verzekering in een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Tot slot biedt een reisverzekering rechtsbijstand voor juridische hulp bij geschillen in het buitenland."

Juiste dekking

Of je nu op avontuur gaat, een luxe cruise boekt of een ontspannen strandvakantie plant, het is van belang te kiezen voor de juiste dekking. Johannie: "Met onze expertise zorgen we ervoor dat je goed verzekerd op reis gaat, afgestemd op jouw specifieke behoeften en reisplannen." Wil je even laten checken of je huidige reisverzekering voldoende dekking biedt voor de komende vakantie? Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek bij BreAss en ga zorgeloos op reis. Bel voor meer informatie met 0162 – 317660 of kijk voor meer informatie op de onderstaande link.