112

Wederom ernstig ongeval op de Vijfeikenweg ter hoogte van Seterse Hoeve

Foto: Oosterhout Nieuws

Maandag heeft aan het begin van de middag een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Vijfeikenweg ter hoogte van De Seterse Hoeve. Hierbij is een 78-jarige vrouw om het leven gekomen.

Over het hoofd gezien

Een vrachtwagen kwam in botsing met een personenwagen die vermoedelijk de Vijfeikenweg wilde oversteken vanuit de Ketenbaan. Waarschijnlijk heeft de automobiliste daarbij de vrachtwagen over het hoofd gezien. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Een traumahelikopter is opgeroepen, maar helaas is de 78-jarige vrouw uit Oosterhout overleden. De kruising werd in zijn geheel afgesloten voor onderzoek. De vrachtwagenchauffeur is overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Vijf Eikenweg: 61 ongelukken in 3 jaar

De provinciale weg N631, de Vijf Eikenweg tussen Oosterhout en Rijen, kreeg vorig jaar in een onderzoek van RTL Nieuws al de laagste waardering van slechts 1 ster wat betreft verkeersveiligheid. Op deze weg vielen in de drie jaar tussen 2014 en 2016 maar liefst 11 verkeersslachtoffers bij 61 geregistreerde ongevallen. Er waren in die periode 2 dodelijke ongevallen, 4 ziekenhuis ongevallen, 4 ongevallen met lichtgewonden en 51 blikschadeongevallen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen