112

Wederom coniferenbrand in de wijk Oosterheide

Foto: Ingrid Severs

In de nacht van maandag op dinsdag werd de brandweer rond 1.20 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Jan Luikenstraat in de wijk Oosterheide. 

Coniferenbrand

Bij aankomst bleken er weer coniferen in brand te staan. Volgens een van onze lezers was het de tweede keer dat dit adres het moest ontgelden en kwamen de vlammen hoog boven de heg uit. De brandweer had de brand snel onder controle. Volgens dezelfde lezer zijn er in de nacht van maandag op dinsdag ook diverse autoruiten vernield in de wijk Oosterheide.

Politie vraagt om hulp

Aan het begin van het jaar is de brandweer regelmatig uitgerukt voor brandende coniferen in Oosterheide. Eerder moesten coniferen het al ontgelden aan de Guido Gezellelaan, Pascallaan, Van Lennepstraat, Coornhertstraat/Staringstraat, Jan Luikenstraat en de Resedastraat. De politie riep eerder al op iedereen die informatie heeft over deze brandenreeks om contact op te nemen. Ook dit maal vraagt de politie jouw hulp bij het oplossen van deze reeks brandstichtingen. Zie jij verdachte situaties, bel dan direct 112. Weet je meer van deze reeks branden? Bel dan met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen