112

Weer een ongeval met letsel op de kruising Ketenbaan en de Vijfeikenweg

Foto: Jeroen Stuve

Maandagochtend zijn de hulpdiensten rond 8.15 uur opgeroepen voor een ongeval met letsel op de kruising Ketenbaan en de Vijfeikenweg.

Ongeval met letsel

Door nog onbekende oorzaak zijn in de ochtendspits een fietser en een automobilist met elkaar in botsing gekomen op de Vijfeikenweg ter hoogte van de Ketenbaan. De fietser kwam hierbij ten val en raakte gewond. Een ambulance heeft het slachtoffer met beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft van de automobilist een verklaring opgenomen.

Laagste score verkeersveiligheid

De Vijfeikenweg is de afgelopen jaren al vaker in het nieuws doordat er veel ongevallen plaatsvinden. De provinciale weg N631, de Vijfeikenweg tussen Oosterhout en Rijen, kreeg eerder al eens de laagste waardering van 1 ster voor de veiligheid in een onderzoek van RTL Nieuws. Op deze weg vielen tussen 2014 en 2016 maar liefst 11 verkeersslachtoffers bij 61 geregistreerde ongevallen. Er waren in die periode 2 dodelijke ongevallen, 4 ziekenhuis ongevallen, 4 ongevallen met lichtgewonden en 51 blikschadeongevallen. Vanaf maandag 19 oktober wordt de kruising Ketenbaan met de Vijfeikenweg onder handen genomen en wordt er op deze plaats een rotonde aangelegd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden