112

Dramatische ontknoping in de zaak van het vermiste meisje en haar begeleider

Foto: Iwan van Dun / Eye4images

Woensdagavond is bij Knooppunt Empel een zwarte Kia Picanto gevonden met daarin de lichamen van het vermiste 10-jarige meisje en haar begeleider.

Vermist meisje en haar begeleider

Woensdagavond kwam een dramatische ontknoping aan de vermissingszaak die het hele land twee dagen bezig heeft gehouden. Een zwarte Kia Picanto werd dinsdagavond in het water gevonden bij Knooppunt Empel. Dat is bij Den Bosch, waar de A59 en de A2 elkaar kruisen. In de Kia vond de politie twee levenloze lichamen aan. De politiewoordvoerder zei hierover: “We hebben alle reden om aan te nemen dat het gaat om de vermiste Hebe en Sanne”. De identiteit moet officieel nog worden vastgesteld.

Van Raamsdonksveer naar Vught

Maandagmiddag haalde de begeleidster het 10-jarige meisje met een meervoudige beperking op in Raamsdonksveer. Ze zou het meisje naar haar huis in Vught brengen, maar daar zijn zij nooit aangekomen. Dinsdagmorgen werd er een Amber Alert verzonden, maar het tweetal leek van de aardbodem te zijn verdwenen. Diverse vrijwilligers zijn twee dagen op zoek geweest naar het tweetal op diverse plaatsen op de wegen tussen Raamsdonksveer en Vught.

Onderzoek

Het onderzoek van de politie richt zich nu op hoe de auto van de weg is geraakt en in het water beland. Daarbij wordt gekeken naar de schade aan het voertuig en worden eventuele sporen onderzocht. Hierbij worden alle scenario’s open gehouden, zo meldt de politie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen