112

Politie onderzoekt brandstichting woning Jan Steenlaan

foto ter illustratie
foto ter illustratie
Foto: Jeroen Stuve / Stuve Fotografie

Een woning aan de Jan Steenlaan heeft donderdagnacht 7 maart schade opgelopen nadat er vermoedelijk iets brandends naar toe is gegooid. 

Brand Jan Steenlaan

Agenten kregen rond 03.15 uur een oproep om naar een woning aan de Jan Steenlaan in de wijk Dommelbergen te gaan omdat er brand was ontstaan bij de voordeur. De bewoner had een harde knal gehoord en heeft de hulpdiensten gealarmeerd. Toen de agenten aankwamen was de brand al uit. De voordeur en een ruit zijn vernield.

Iets gezien?

Rechercheurs van politieteam Dongemond doen onderzoek naar de brandstichting en zijn op zoek naar getuigen. Heb jij vannacht iets verdachts gezien in de omgeving van de Jan Steenlaan of heb je andere informatie over de dader(s) belt u dan met 0900-8844. Vermeld dan het dossiernummer 2024058269. Anoniem informatie doorgeven dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Explosie Langenhof

Eerder deze week kreeg de politie kreeg een melding dat er rond 4.15 uur ’s nachts aan de Langenhof in het centrum een explosie had plaats gevonden. Vermoedelijk is die explosie met zwaar vuurwerk veroorzaakt. Het is niet bekend of er een verband tussen beide zaken is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen