112

Vernielingen en brandstichting bij nieuwbouwwoningen aan de Bredaseweg

Foto: Jeroen Stuve | Stuve Fotografie

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn bij een aantal nieuwbouwwoningen aan de Bredaseweg wederom vernielingen aangericht en is een woning in brand gestoken. Dit was hier de tweede opeenvolgende nacht van vandalisme en brandstichting.

Ernstige schade aan de woningen

De getroffen woningen zijn nog niet opgeleverd en stonden dus leeg. Ditmaal ontstonden er forse vlammen, waardoor de onderste woning van binnen geheel werd verwoest door de brand. De brandweer was snel ter plaatse met meerdere voertuigen om de brand te bestrijden en te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar de omliggende panden. Dankzij hun snelle optreden was de brand binnen een klein kwartier onder controle.

Onderzoek door de politie

De politie is een onderzoek gestart naar de vernielingen en de brandstichting. Er wordt gekeken naar eventuele verbanden met de incidenten van de voorgaande nacht. Heb jij iets gezien of gehoord dat verband kan houden met de vernielingen of de brandstichting? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, tel.: 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen