Afvalracer Annemarie: “Afvallen is voor mij maar een bonus”

Foto: Annemarie van de Afvalrace

Nog twee weken voor onze kandidaten van de Afvalrace Oosterhout. Zij hebben er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan gedaan om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Annemarie.

6 oktober 2017 dat was de dag waarop mijn leven voorgoed is veranderd, ik heb de Afvalrace van Oosterhout Nieuws en Enforce gewonnen en mag een half jaar lang gratis onder begeleiding van een personal trainer gaan sporten!

Wat een prachtige kans om mezelf te verbeteren en wat had ik het aan het begin zwaar. De trainingen duurden soms maar een half uur maar nooit geweten dat je zoveel kon doen in zo`n korte tijd. En wat is het geweldig om te merken dat ik nu een half jaar later lach om de oefeningen van toen. Heel soms heb ik zelfs het gevoel na de les dat ik me verbaas dat we al klaar zijn omdat het voelde als de warming up. Voor mij een teken dat ik vooruit ga en dat ik de training zwaarder kan maken.

Na jarenlang hoofdpijn en zware vermoeidheid kan ik nu zeggen dat ik al een half jaar geen klachten meer heb. Ik ben vroeger bij internisten en alles geweest omdat ik altijd zo moe was en had nooit gedacht dat ik dmv sporten hier ooit overheen zou komen.

Wat heeft de Afvalrace me een hoop moois gebracht: energie, geen hoofdpijn meer, nieuwe inspirerende mensen om me heen met wie ik dit kan delen en natuurlijk heel veel kilo`s minder.
Waar ik begon met als doel om af te vallen zijn de cijfertjes op de weegschaal nu minder belangrijk voor me geworden dan de winst die ik heb geboekt in hoe ik me voel. Ik zie nu het gewichtsverlies als een mooie bonus (weliswaar een hele mooie bonus, maar de energie winst en geen hoofdpijn zijn mijn echte prijs).

Ik heb besloten dat ik na 6 april (wanneer we het finalefeest hebben) gewoon nog een half jaar doorga bij Enforce, omdat ik het gewoonweg heerlijk vind om buiten te sporten en dit te doen in groepsverband met een trainer die je net even dat stukje extra laat doen dan je eigenlijk denkt te kunnen.

Als je nu denkt bij jezelf, dit wil ik ook schrijf je dan ook in bij Enforce en creëer je nieuwe zelf met de hulp van toptrainers. Veel lieve en sportieve groetjes,
Annemarie

Annemarie wordt begeleid door Michael van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen