Afvalracer Kimberly: ” Schrikbarend, weer 300 gram aangekomen…”

Foto: Afvalracer Kimberly

Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de vierde blog van Kimberly.

Week 4…..

Nou we beginnen maar met het minste leuke. Afgelopen maandag weegmoment gehad en wat daaruit kwam was schrikbarend! 0,3 kilo eraan… Hoe???? Ik weet het niet. Dacht dat ik een goeie week had gehad… Wel moet ik mijn vrouwelijke periode krijgen en dat rommelt een week bij me dus hoop echt enorm dat het daaraan lag. Nu afgelopen week geknald. 8x per dag gegeten zodat ik redelijk goed aan mijn calorieën kwam en rete-hard getraind! Ben benieuwd naar morgen…

Druk privéleven

Zoals vele van jullie weten heb ik een druk privé leventje. Maandag heb ik een dag met mijn dochter. Ik sport dan van 11.00 tot 12.00 uur en ga vervolgens boodschappen doen. Daarna naar huis om ’s middags aan mijn huishouden te beginnen omdat ik daar de rest van de week niet echt aan toe kom. Op dinsdag werk ik van 8.30 tot 17.00 uur en s’avonds heb ik dan tijd met mijn kinderen of eigen afspraken. Op woensdag zijn mijn kinderen thuis en heb ik ’s ochtends therapie voor mijn zoontje in Breda en daar ben ik rond 12.00 uur weer van terug. ’s Middags tijd voor mijn kinderen maar ook de was weg wassen, drogen en strijken. Of ik moet nog afspraken ’s middags hebben staan voor Djaro dan doet Bjorn dit donderdag tijdens zijn papadag. Alleen strijkt hij niet, hihi! En ’s avonds sport ik van 20.30 tot 21.30 uur.

Mijn moeder helpt mee

Op donderdag werk ik van 8.30 tot 17.00 uur. Eenmaal thuis koken, eten en dan omkleden om te sporten van 19.30 tot 20.00 uur en daarna mijn nieuwe blog schrijven voor Oosterhout Nieuws. Op vrijdag werk ik van 08.30 tot 17.00 uur. Om 15.30 uur vangt mijn moeder mijn zoontje op en dan helpt ze me in mijn huishouden. Daar ben ik zo blij mee! Ik begin mijn weekend dan met een schoon huis wat echt heerlijk is! Dankjewel mama xxx. Mijn moeder steunt mij door dik en dun. Waar ze mij kan helpen, zoals het huishouden op vrijdag, doet ze met liefde en plezier. Ik krijg bloemetjes van haar omdat ze trots is en ze zegt het ook nog eens wekelijks. Ik hoef haar maar te bellen en ze staat er. Kan me geen beste moeder wensen!

Mijn gezin geeft steun

En natuurlijk steunt Bjorn mij. Wij zijn samen aan dit project begonnen. Hij weet als geen ander hoe ik vecht tegen mijn overgewicht en me daar totaal niet prettig bij voel. Hij weet ook waardoor het komt en gunt het me als geen ander om weer helemaal mezelf te zijn. Mijn kindjes, zo leuk. Als ze me in mijn sportkleding zien zegt Caitlynn: “Ga je sporten? Dikke billen trainen?” en dan roept Djaro “Jaaaaaaa”. Zo geweldig hoe mijn kinderen dit oppakken. Had verwacht dat dit een ramp zou worden. Dat ze boos zouden worden als ik weg ga om te sporten en Bjorn ze dan vervolgens op bed moet leggen. Maar gelukkig doen ze niet moeilijk en ga ik met een prettig gevoel richting VVO.

Ik wil niet falen

De rest van mijn familie weet waar ik aan mee doe maar weten niet alle fijne details. Dit heb ik bewust gedaan. Ik wil ze verrassen met de feestdagen en laten zien dat ik er nu echt voor ga en dat het me dit keer ook echt gaat lukken. Er zijn al zoveel pogingen geweest dat ik ze niet weer wilde vertellen “ik ga het weer proberen”. Verder heb ik vrienden en collega´s welke mij steunen door te appen, kaartje te sturen of zoals op het werk mij te helpen herinneren om te eten hihihi. Iedereen om mij heen houdt rekening met me. En door alle complimenten en interesses zet ik door. Je wilt niet falen. Niet voor mezelf en niet voor hun alle. De strijd is begonnen en heb er nog steeds enorm veel zin in. Je behaald resultaten en dat motiveert enorm.

Dit was 1 van mijn moeilijke blogs om te schrijven dus hoop dat het lezen leuk was en jullie weer iets meer weten over mij.

Sportieve en gezonde groetjes van mij,
Kimberly

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
37406
Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20181104/afvalracer-kimberly-schrikbarend-weer-300-gram-aangekomen/
2018-11-04T06:19:34+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/11/04060517/Kimberly-met-gezin.jpg
Afvalrace, Nieuws