Afvalracer Chantal: “Even een tandje terug en gewoon genieten”

Chantal en een van haar sportmaatjes
Foto: Afvalracer Chantal

Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de zevende blog van Chantal.

Momentje rust

Zoals jullie konden lezen in mijn vorige blog, was de zesde week zwaar, we hebben toen ook besloten om die week wat meer rust momenten te pakken dat betekende voor mij geen 5-6 trainingen maar 3 en dat voelde goed, Afgelopen weekend zijn we naar Slagharen geweest samen met mijn broer, mijn zusje en hun gezin, we hebben genoten en ja dat moet ook! Even een tandje minder. Even gewoon genieten van de mensen die je lief hebt. Hierdoor kon ik maandagochtend weer met frisse moed beginnen aan deze week. Ook was er nog een verrassing deze week vanuit de Afvalrace Oosterhout. Marieke haalde mij op en met de auto om naar Breda te gaan. Eenmaal gekomen stonden er nog twee mede kandidaten te wachten en we liepen de stad in naar de verrassing, Super bedankt Naron voor de sport BH!

Met wie sport ik?

En wie zijn de mensen met wie ik sport? Er is een grote groep mensen die allemaal met hetzelfde bezig zijn een deel daarvan blogt, vlogt en valt af net als ik. Maar er zijn ook nog andere deelnemers van het traject want niet iedereen wil afvallen. Ik zie en spreek enkele sporters regelmatig en ik zal ze aan je voorstellen.

  • Kimberly: Met Kimberly train ik 1 maal per week op de donderdagavond, ze is mijn mede kandidaat afvalracer van de Afvalrace Oosterhout en wordt ook begeleid door Michael. Als ik voor iemand veel respect heb is het wel voor haar. Ze heeft haar handen vol aan 2 jonge kinderen, haar baan en alle hectiek daarom heen. Daarnaast is ze ook nog eens persoonlijk volop in ontwikkeling en dat krijgt ze zeker niet cadeau. Het is ontzettend fijn om elkaar er door heen te trekken, als er weer helse trainingen bedacht zijn, maar ook op momenten dat het gewoon niet lekker gaat of juist leuke momenten die gedeeld moeten worden.
  • Aldo: Met Aldo train ik om de week op maandagavond. Hij is net als ik deelnemer van de Afvalrace, maar dan van de Afvalrace Drimmelen. Hij blogt en vlogt ook. Het is altijd leuk om even bij te kletsen hoe het gaat. In Aldo herken ik een stukje interne motivatie en het altijd een stukje verder willen gaan. En dan is het heel fijn om je aan zo iemand op te kunnen trekken.
  • Renske 1: Renske is een gezellige meid, die het zichzelf niet makkelijk maakt regelmatig komen we elkaar tegen op de trainingen op maandag- of donderdagavond.
  • Marc: Marc heb ik leren kennen tijdens de wekelijkse trainingen op maandag. In het dagelijkse leven werkt hij als illusionist. Ik vind het echt bijzonder knap hoe hij het sporten met zijn jonge gezin en werk combineert en nog steeds zo ontzettend gemotiveerd is. 
  • Petra: Petra is mijn vaste P-T buddy elke woensdagochtend gaan we samen op de weegschaal, hebben we samen gesprekken met onze trainer en maken we de training af met een rondje voetbalveld. Het is ontzettend fijn om met Petra te mogen trainen. 
  • Renske 2: Met Renske train ik op donderdagavond mede door haar positieve uitstraling en gezelligheid maken de pittige trainingen leuker .

Ik heb er nu 6 voorgesteld, maar het zijn er zo veel meer. Elke week zie ik vaste gezichten en we hebben allemaal hetzelfde doel en dat is fit worden, ik weet zeker als we met ons allen zo blijven doorgaan, dat onze doelen allemaal behaald worden. Met dit kijkje in mijn sportende leven, hoop ik dat het jou ook inspireert. Maak er wat van en tot volgende week !
Liefs, Chantal

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
38084
Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20181124/afvalracer-chantal-even-tandje-terug-en-gewoon-genieten/
2018-11-24T06:52:36+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/11/24065121/Chantal1.jpg
Afvalrace, Nieuws