Afvalracer Chantal: “Ik ben blij met Michael als trainer en als mens”

Foto: Afvalracer Chantal

Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de achtste blog van Chantal.

Mijn personal trainer

Vorige week heb ik mijn medesporters aan je voorgesteld. Uiteraard zijn zij, naast mijn gezin, familie en vrienden, niet de enige mensen die mij gemotiveerd houden. Een van deze belangrijke mensen in dit traject is Michael mijn personal trainer.

Personal trainer Michael

Michael als trainer

Toen ik hoorde dat Michael mij ging trainen, dacht ik: “Nee hij is veel te lief!”. Maar niets is minder waar! Zijn manier van coachen en trainen spreekt mij aan. Hij is direct zonder er omheen te draaien en regelmatig duwt hij mij net over die rand als ik het nodig heb. Daar bedoel ik mee dat op momenten waarvan ik denk dat ik het niet kan, hij zegt dan ik dit wel kan! En dat is iets wat voor mij heel goed werkt. Elke week zie ik dat ik sprongen maak. Zowel op mentaal en sportief gebied. Mijn gewicht blijft dalen en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Het is niet altijd geweldig hoor. Af en toe zit ik bij die rand van mijn kunnen en dan heb ik helemaal geen zin om daar juist overheen te gaan. Gelukkig is er altijd een moment voor een grapje of flauwe sarcastische opmerking zodat ik mijn tegenzin in een sarcastische opmerking kan stoppen en weer verder ga.

Michael als persoon

Wat ik zelf belangrijk vind is dat als je een boodschap aan iemand meegeeft. Dat je daar zelf ook achterstaat en het uitdraagt. Michael heeft een jong gezin en is getrouwd met Charissa. Ondanks zijn drukke werk maakt hij bewust tijd voor zijn gezin en dat kan ik enorm waarderen. Kortom, ik ben heel blij met Michael als trainer en als mens. Ik leer veel van hem ook als het even niet meezit. Michael bedankt voor je hulp tot nu toe. Wij zijn nog lang niet klaar maar het gaat lukken !

Kort stukje over mijzelf

Het gaat goed. Elke dag zet ik kleine stappen op weg naar een gezonder en fitter leven. Een citaat van Ghandi helpt mij er dagelijks doorheen en ik deel hem graag met jullie:
‘Kracht kom niet voort uit fysiek vermogen, maar uit onverzettelijke wil’.

Liefs Chantal en tot volgende week

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
38262
Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20181201/afvalracer-chantal-blij-michael-als-trainer-en-als-mens/
2018-12-01T06:30:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/01054816/Chantal8.jpg
Afvalrace, Nieuws