Afvalracer Kimberly: “Eindelijk een goed weegmoment!”

Foto: Afvalracer Kimberly

Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de achtste blog van Kimberly.

Goed weegmoment

En hoppaaa!!! Eindelijk een goed weegpunt gehad afgelopen maandag. Zal het nu eindelijk na 4 weken stil te hebben gestaan toch beginnen. Maar liefst -1.5 kilo in een week tijd. Zo fijn en zeker een motiverend gevoel. Kon eindelijk zeggen ja hoor ben 1,5 kilo kwijt! Het werd zo frustrerend om tegen mensen te zeggen die vroegen “hoe was je weegmoment?” dan was mijn antwoord: “iets erbij” of “iets eraf”. Het enige wat ik heb veranderd is veel water drinken en dan bedoel ik echt heeeeeeel veel water drinken. Met thee erbij zit ik aan 3 liter water per dag en dan te beginnen met 2 glazen water als je net wakker bent. Dus hopen dat de kilo’s er nu vanaf zullen vliegen.

Andere hobby

Naast de Afvalrace Oosterhout had ik nog een andere hobby of ook wel genoemd: bezigheidstherapie… Zo kon ik vaak even helemaal aan niets anders denken dan me volledig te storten op mijn nieuw projectje. Ik ben sinds 4 weken bezig om een kerstdorp zelf te bouwen en ben hier sinds afgelopen dinsdag eindelijk klaar mee. Het eindresultaat is mooier dan in mijn hoofd zat! Nu weer op zoek naar iets anders hihi.

Buikgriep, futloos en misselijk

Deze week was wat minder met eten en sporten dan de afgelopen weken. Heb een buikgriep en voel me futloos en misselijk. Afgelopen woensdag wel gaan sporten maar merkte dat het niet zo lekker ging als anders. Donderdag toch maar afgemeld om vervolgens heel de dag op de bank te liggen met een fleece deken over me heen. Vrijdag ging het al wat beter maar had enorme koppijn en was enorm moe van als dat weinig slapen. Wel moest ik deze dag nog langs de fysio voor mijn knieën. Nu weer tape om mijn knieën en naar huist gestuurd met oefeningen. Deze moet ik elke dag uitvoeren en als het goed gaat ophogen zodat over een paar weken mijn banden om mijn knieën zijn aangesterkt en mijn blessure dan weg is. Dan kijken we ook verder naar mijn schenen.

Mijn personal trainer

Vorige week heb ik jullie verteld over mijn sport maatjes maar nu vertel ik jullie iets over mijn trainer Michael. Alles eerste: ik ben super blij en gezegend dat Michael mijn trainer is. Bij het live event op 23 augustus 2018 zaten meerdere trainers, maar Michael sprong daar voor mij toch wel uit. Hij kwam die avond naar me toe en luisterde naar mijn verhaal. Iemand die echt naar je luistert en je hoort. Toen zei ik al “als ik word uitgeloot hoop ik dat hij mijn trainer word”. En gelukkig dat is dus ook zo. Ondanks de verhalen van ja hij zat bij de mariniers dus zal hij wel heel streng zijn etc. blablabla. Ja hij is streng maar op een goed en vriendelijke manier waardoor je niet bang bent iets aan hem te vragen. Hij kijkt naar je en helpt je als het niet lukt. Nu helemaal ik met mijn blessure zit let hij goed op me of ik het kan ja of nee. Zijn er oefeningen welke ik niet kan of mag zegt hij gelijk “Kimberly jij doet deze oefening niet maar jij doet dit”. Vraagt vaak aan je “Gaat het? Zo niet aangegeven he”! Ik ken jouw pijn niet beoordelen”. En dat is toch wel heel fijn. Toen ik hem appte over mijn blessure was hij zo positief waar ik al dacht van “dit gaat me niet lukken met mijn knieën”. Als je ergens over piekert of je hebt vragen omtrent het eten dan hoef je hem maar te appen en je krijgt reactie. Hij houdt ook van een dolletje tussendoor en dat maakt de trainingen prettig. Je gaat met een fijn gevoel naar de trainingen en een voldaan gevoel weer weg. Dankjewel Michael dat je in me gelooft en me helpt om weer gelukkig, fitter en gezonder te voelen!

Ook iets voor jou?

Zijn er mensen welke denken, ja ik wil ook gelukkiger, fitter en gezonder worden. En willen wat kilo’s kwijt. Schroom dan niet om me te berichten. Ik zal je dan in contact brengen met Michael zodat hij samen met jou naar een gepaste schema kan kijken. Geloof me zelfs ik met mijn drukke privéleven kan dit omdat hij dat daarop aanpast. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet.

Nu ik me weer beter voel ga ik ervan af morgen weer flink tegenaan.

Liefs Kimberly

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
38294
Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20181202/afvalracer-kimberly-eindelijk-goed-weegmoment/
2018-12-02T06:57:58+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/02065521/Kimberly8.jpg
Afvalrace, Nieuws