Afvalracer Kimberly: “Nieuwe jurkjes gekocht, de oude waren te groot!”

Foto: Kimberly van de Afvalrace

Twee maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de tiende blog van Afvalracer Kimberly.

Fase 2 van de AfvalRace

Ik ben heel benieuwd wat me dan te wachten staat en wat we aan het einde van fase 2 bereikt hebben. Ik merk dat de trainingen flink worden aangeschroefd. Telkens ben ik naar de training kapot en merk dat mijn lichaam eraan moet wennen.

Ik zie resultaat

Ik zie zeker al resultaat aan mijn lichaam. Vooral aan mijn benen, borsten en gezicht. En ik zal je zeggen “dat voelt fucking goed!!!!!”. Afgelopen woensdag nieuwe jurkjes gekocht omdat al mijn ‘oude’ kleding te ruim begon te zitten. Kon toch even een maatje kleiner kopen (YEEAAAAHHH). In de zomer droeg ik maat 50 waar ik afgelopen woensdag maatje 46 kon kopen 😊😊

Zo trots op mezelf

Zo trots op mezelf dat ik eindelijk aan mezelf werk en zorg dat ik een betere, gelukkige en energieke partner en moeder wordt en al begin te worden. Voel me nu al een stuk prettiger in mijn lichaam.

Nu ‘maar’ 5 kilo kwijt

De aankomende 2 maanden heb ik voor mezelf een doel om 10 kilo af te vallen. Het wordt hard trainen en goed op mijn eten letten maar wil ervoor gaan. Het gaat nu al de goede kant op maar kan beter. Afgelopen 2 maanden maar 5 kilo afgevallen doordat ik stil heb gestaan en daar baal ik enorm van.

En door…!

Dus nu met mijn luie reet omhoog en als de sodeknetter ervoor gaan. Maar daar gaan we voor en komt zeker goed!

Heel veel sportieve en happy groetjes,

Liefs Kimberly

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
38666
Afvalracer Kimberly: "Nieuwe jurkjes gekocht, de oude waren te groot!"
Twee maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20181216/afvalracer-kimberly-nieuwe-jurkjes-gekocht-de-oude-waren-te-groot/
2018-12-16T06:57:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/16065518/Kimberly1.jpg
Afvalrace, Nieuws