Nieuwe Poppy’s Young organiseert eerste activiteit: Bootje varen

Foto: sloepverhuurbreda.nl

Het nieuwe Poppy’s Young organiseert op zaterdag 25 september haar eerste activiteit voor iedereen van 16 tot 30 jaar die geraakt werd door kanker.

Poppy’s Young

Poppy’s Young is het platform voor ontspanning, inspiratie en creativiteit voor iedereen in de leeftijd van circa 16 tot 30 jaar die te maken heeft (gehad) met kanker, hetzij zelf of iemand in je omgeving. Een plek waar je terecht kan voor een luisterend oor, maar ook voor juist even wat afleiding.

Bootje varen in Breda

Op zaterdag 25 september, bijna een jaar na oprichting van Poppy’s Young, organiseren zij hun allereerste activiteit: bootje varen door Breda! Om 13.45 uur wordt er verzameld bij Belcrum Beach en na een heerlijk tochtje over de Bredase wateren legt de boot rond 16.00 uur weer aan. Voor wat drinken en lekkers onderweg wordt gezorgd. Je betaalt voor dit heerlijke uitje dankzij sponsoring helemaal niets!

Meer informatie

Iets voor jou? Meld je aan via [email protected] of via DM op Instagram @inloophuispoppys_young. Kijk voor meer informatie over Poppy’s Young op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden